ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan bliver du klar til løbeturen i den danske sommervarme

Sommeren er for alvor over os. Manges ferie er allerede skudt i gang, temperaturene er endelig i top, og Aalborg viser sig fra sin smukkeste side. Den seneste uges nedbør og lokale skybrud er endelig vasket væk og erstattet af det juli-vejr, vi alle har ventet på.

Annoncørbetalt indhold leveret af Runnerslab

Med varmen og de mange lyse timer kommer lysten til at være ude, til at være aktiv og at få noget ud af dagene. For nogen er det gode vejr lig med havenusseri eller kold rosé på altanen med en studiekammerat.

For andre giver sommervejret mulighed for endelig at hoppe i det luftige løbetøj og nyde den vanlige løberute, når den viser sig fra sin allerbedste side.

Lyder det sidste bekendt, så er det nu, du bør læse videre.

Spænd snøren på de lækreste løbesko fra Saucony

Uanset om du løber i din fritid, eller om du er professionel sportsudøver, så har Saucony nogle af markedets bedste løbesko til ethvert aktivitetsniveau. Og lige nu har de Saucony løbesko til herre og dame på tilbud hos Runnerslab i Aalborg.

Og her er det værd at slå til.

For som et af verdens ældste sportsmærker, har amerikanske Saucony siden 1898 produceret løbesko i topklasse. Deres populære sko udvikles efter den nyeste teknologi og videnskab, så dine fødder og krop altid er sikret optimal støtte under hvert træningspas.

Som løber er valget af løbesko alfa og omega, for med de rette sko undgår du ubehagelige belastningsskader i fødder, krop og ben. Derudover har valget af løbesko også en naturlig indflydelse på din generelle performance, og det er derfor vigtigt altid at have skoens egenskaber og eget aktivitetsniveau in mente.

Vigtigst af alt er det, at din løbesko matcher dine fødders anatomi og din løbestil, så forudsætningerne for et skadesfrit og succesfuldt løb er i top, når du køber nye løbesko.

Undgå skader og få testet din løbestil hos Runnerslab 

Når du vælger løbesko fra Saucony, bør du vælge en af deres modeller på baggrund af din fodstilling og løbestil. Fodens anatomi og måden, hvorpå du lander og afsætter under løb, er nemlig afgørende for dit valg af sko.

Lige nu kan du få lavet en løbestilsanalyse hos Runnerslab i Aalborg. Analysen er gratis og foretages af en af Runnerslab’s kompetente in-house fysioterapeauter, som også hjælper dig til at vælge den helt rigtige løbesko baseret på analysens resultater.

Uanset om analyses viser, at du har brug for neutrale løbesko eller løbesko med pronation, finder du med sikkerhed en model fra Saucony, der matcher dine fødders behov. 

Så book en løbestilsanalyse hos Runnerslab i dag, og bliv klar til at løbe Aalborg og omegn rundt i det lækreste, danske sommervejr.

Del artikel