Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan bliver du klar til efteråret

Af Annoncør

Det er begyndt at blive koldt. Bladende bliver gyldne. Efteråret er for alvor ved at sætte ind, og det betyder, at vi skal pakke os mere ind og blive klar til dage med regn.

Annoncør betalt indhold leveret af Just-kids.dk

Vil man stadig ud og nyde efteråret udendørs, er det nødvendigt med den rette påklædning. Går dit barn i børnehave, så fortsætter legen udendørs også selvom det koldt eller regner.

Efterårets vejr byder på både smukt solskin fra en blå himmel men også grå regnvejrsdage med tunge skyer. Nogle gange kan det føles som om, at der er langt flere gråvejrsdage med regn, end der er solskinsdage. Du får derfor brug for at være godt forberedt med regntøj til hele familien.

Bliv klar til regn og vind

Det bliver koldt med skiftende lavtryk med regn. Sådan lyder vejrprognosen ofte for efteråret. Derfor skal man have udstyret og påklædningen i orden. Særligt de små, der går i børnehave, har brug for at have varmt og vandafvisende tøj på. Er du på udkig efter regntøj til børn så de kan holde sig varme og tørre? Det kan være en fordel at investere i kvalitetsregntøj, der kan holde mere end ét efterår og vinter.

Når man har varmt og vandafvisende regntøj på, bliver legen sjovere, fordi man kan være ude i længere tid. Går dit børn i em naturbørnehave, så tilbringer det mange timer i det fri, og det kræver et godt sæt regntøj. Børn vil ofte lege meget frit, og derfor vil de plaske rundt i vandbytter og sidde meget på jorden.

Med det rette udstyr kommer de hjem tørre efter en sjov dag med masser af leg i det fri. Det kan være en fordel at købe regnjakke med elastikker i ærmerne, så den sidder tæt omkring hænderne. Det samme gælder for bukserne, hvor man kan købe regnbukser med elastikker, der kan sættes rundt om gummistøvlerne.