Så skal der bestilles: Her er de bedste nytårsmenuer i Aalborg

Skrevet af: Redaktionen

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – stederne på listen har betalt for at få deres booking informationer med i artiklen. 

Julefrokosterne er på sit højeste, og juleaften nærmer sig med hastige skridt.

Men vi ved jo alle, at nytårsaften pludselig også pludselig står der. Hvis du ikke har fået styr på nytårsmenuen endnu, så har vi samlet det bedste overblik over gode nytårsmenuer i Aalborg.

Det er både ud af huset og nogle også på selve restauranterne.

Denne liste går A til Å

Alimentum

NYTÅRSMENU

Ud af huset
“En go’ start”
Snacks i 3 servering
Sprød kyllingskind – Mousse – Malt Syltet kartoffel – Taskekrabbe – Ørredrogn Knoldselleri – Remoulade – Urter

Surdejsbrød & smør fra Ingstrup mejeri

Forret

Alimentums nytårstorsk
Hø-røget torskeryg, rødbeder, friteret kapers, vagtelæg, kartoffel aioli & sennepssalat

Mellemret

Gravad okse, “kimchee” mayo, hjertesalat & Klosterost

Hovedret

Label Rouge perlehøne, fermenteret asparges aromatiske urter, blanquette, flødekartofler & frisk trøffel

Dessert

Mørk chokoladeis med indlæg af skovmærkesorbet, sprød gulerodskage & kandiseret havesyre

Tilkøb

10 gr. Baerii Caviar, 2 stk. surdejs æbleskiver & creme fraiche
275 kr. (måske nok til 2)
Madeleines, fransk nougat, kransekage & skumfiduser med citronverbena Sødt til kaffen 100 kr. pr. person
Vinbutikken
Alimentums vinkælder er åben, hvor der er klargjort vinpakker tilpasset menuen og jeres ønsker. Vores sommelier giver gerne gode råd.

Pris 400 kr. pr. person
Skal bestilles på kontakt@restautant-alimentum.dk inden d. 23/12-19

Vejledning medfølger
Afhentning og betaling sker på Alimentum d. 31/12-19 fra kl. 11-14 Ved betaling med gebyr-pålagte kreditkort tillægges omkostningerne.

Bistro V

V – NYTÅRSMENU 2019

Nytårs menuen kan bestilles helt ned til 2 personer.
bestilles senest 2 dage før nytår.

Udførlig vejledning med billleder medfølger.

Husk at få oplyst afhentningstidspunkt. Det er muligt at afhente.
12.00 -12.30 -13.00 -13.30 -14.00 -14.30 – 15.00
menuerne

kan bestilles både I Aalborg og Hjørring

Begrænset antal

TAKE AWAY

“NYTÅRS MENU”2019

RØGET LAKS FRA HYTTELS MED

PURLØGSMAYONNAISE, URTER HYTTEOST, KAPERS, RØDLØG & MALT

***

DANSK OKSEMØRBRAD MED KARTOFFEL I BUTTERDEJ, SELLERIPURÈ, SALTBAGT SELLERI, SYLTEDE LØG & TRØFFELSAUCE

***

MØRKCHOKOLADE MOUSSE MED , KIRSEBÆR, KARAMEL, MANDLER & MARENGS

INKL. BRØD 295,-

UDVALG AF OSTE, KNÆKBRØD & KOMPOT 50,-

FRISTENDE TILVALG

Start med Snacks & dip til boblerne pr. person 45,-1⁄2 hummer, citron og mayonnaise 195,- Østers med citron og viniagrette pr. stk. 25,- Hjemmelavede petit four 3 stk. 25,- Kransekagehorn pr. stk. 25,- Hjemmelaves flødebolle pr. stk . 20,- Vendia brød lys eller mørk stk. 40,-

Udvalg af oste med knækbrød og konpot 50.- Natmad: Pølser, ost, oliven & brød pr. person 85,-

DET ANBEFALER VI TIL MADEN

Før maden ”Cuvée Royale Brut – Plletier 90,- Til fisk 2018 Grüner Veltliner – Krems 125,-
Til kødet 2016 Barbera- Reverdito 120,-
Til desserten NV. Spumante – Valsé (75cl) 85 Til kl. 24.00 Champagne Brut – Charpentier 230,- Hele aftenen Vendia øl fra 30,-
2 l Vendia øl i patentflaske 120,- (Flasken 80,-)

DELIEN ANBEFALER

Frisk bagt Vendia brød Udvalg af oste
Vendia chokolader Vendia Kaffe
Vendia The Peberbidder
Vendia Spegepølser Færdigretter (Tømmermandsmad) Røget andebryst
Vine
Øl
Saft
Glas
Porcelæn

Tlf.: 98 16 40 00 mail: aalborg@v-bistro.dk

Brdr. Price

BRDR. PRICES NYTÅRSMENU 2019/20

BOBLER & SNACKS
Sprøde jomfruhummerhaler med bisque-mayo.
Iberico skinke.
Sprøde kyllingechips med svampemayo.
N.V. Blanc de Blanc 1. Cru, De Saint Gall, Champagne

FORRET
Carpaccio af krondyr med estragon, hasselnødder, ristet løg og Baerii Caviar fra ”ROGN”. 
2014 Signature Pinot Gris, King Estate, Oregon

MELLEMRET
Stegt havtaske med skaldyrssky og brunet smør samt vintersalat og croutons.
2017 Saint Aubin V.V. Domaine Roux

OPFRISKER
Lime, rom og sort peber.

HOVEDRET
Stegt oksemørbrad fra Kildegaarden serveres med variation af jordskokker, pommes fondant og trøffelsauce med syltede brombær. 
2015 Chateauneuf-du-Pape, Cote de l´Ange

DESSERT 
Brdr. Prices nytårsdessert med Valrhona chokolade.
2007 Colheita Port, Santa Eufemia

NYTÅRSKRANSEKAGE
Kaffe

Vi runder nytårsaften af med kaffe og kransekage kl. 23-23.30.

NYTÅRSMENU PER PERSON KR. 895
Inkl. bobler & kaffe

VINMENU PER PERSON KR. 695
Inkl. Mineralvand

Vi gør opmærksom på, at nytårsmenuen skal købes på forhånd.

KØB BILLET HER / BUY TICKETS HERE

For mere info skriv til info.aalborg@brdr-price.dk eller besøg https://brdr-price.dk/aalborg

Cafeministeriet

5 serveringer – appetizer, 3 lækre retter samt chokolade til kaffen:
355,- pr. person.

Appetizer:
The Golden Nugget”
Luksus “nugget” med soufflé af kyllingebryst, sprøde serrano bidder og timian. Serveret med spicy mango salat og hjemmelavet barbeque hotsauce.

Forret:
Koldrøget laks på “Æg Royale” med trøffel og spinat, toppet med friskost, dild og sprødt rugbrød.
Hertil sprøde radisser, salater og grøn urteolie.

Hovedret:
Bøf skåret af kalvefilet. Serveret med saltbagt selleri med crust af grønne urter og hasselnødder.  Hertil bagte gulerødder, pebersauce med cognac og grøn madagascarpeber samt små kartofler vendt i sesam smør og timian.

Dessert:
Berry Splash Oreo Cheesecake.
Ministeriets klassiske cheesecake i nytårsklæder..
Cheesecake på sprød bund af knuste Oreos. Serveret med hindbærpuré, sprød hvid chokolade, små hindbær marengstoppe med lakrids samt syltede blåbær og mynte.

Til kaffen:
hjemmebagte biscotti – mørk chokoladetrøffel med chili – sprøde toppe med macadamia og kirsebær.

Bestilling inden 16 dec: Kr. 355,- pr. person
Bestilling efter den 16 dec. Kr. 385,- pr. person

Børnemenu ( til børn op til 12 år )
Forret:
Rejecocktail, med rejer, salat, tomat, agurk og hjemmelavet dressing.

Hovedret:
“Byg selv” Burger: Grillet oksebøf  – brioche burgerbolle – agurk -tomat – salat – cheddarost – bacon – mayonnaise samt pommes frites.

Dessert:
Berry Splash Oreo cheesecake.
Ministeriets klassiske cheesecake i nytårsklæder..
Cheesecake på sprød bund af knuste Oreos. Serveret med hindbærpuré, sprød hvid chokolade, små hindbær marengstoppe med lakrids samt syltede blåbær og mynte.

Pris pr. kuv. 185,-

Friskbagte økologiske surdejsbrød kr. 25,- pr. stk kan købes på stedet, så længe lager haves.

Menuen kan bestilles indtil den 28 dec. kl. 14 eller så længe lager haves.

Menuen skal afhentes 31 december 2019 mellem kl. 11.00 og 13.00 hvor vi byder på et glas med bobler.

Med menuen følger udførlig og enkel beskrivelse til hver enkelt ret.

Brød er ikke inkluderet i menuen men kan købes på stedet så længe lager haves.

Minimum 4 personer, bestilling og antal er bindende og kan ikke ændres.

Bestil din nytårsmenu på: reservation@cafeministeriet.dk eller tlf: 98194050

Fandanko

SNACK TIL NYTÅRSTALEN

  • Sprød Wonton med tigerrejer og urter. Hertil sort peber-mayo
  • Kræmmerhus med Karl Johan mousse og karamelliseret sesam
  • Saltede Macadamianødder

Forret 
Nytårstorsk toppet med rødbede, bacon og hampefrø
Hertil cremet suppe på jordskok og urteolie
Nybagt surdejsbrød

Hovedret 
Tournedos af oksemørbrad med indbagt kartoffeltærte
Serveres med selleri og trøffelpure, Sous vide gulerødder med
grønt støv, urtefriterede østershatte og kraftig sauce med Shitaki svampe

Dessert 
Siciliansk citronkage med ”maltjord” og blodappelsinsorbet
Hertil granatæble samt lille kurv med mørk chokolademousse og puffet ”sølv”

4 retter – Pr. person kr. 379,00
Kan afhentes på FANDANKO d. 31/12 i tidsrummet 10.00-13.00
Ved bestilling på webshoppen, tilbyder vi gratis levering i Aalborg og Nørresundby

Børnemenu
Reduceret størrelse af nytårsmenuens hovedret og dessert
Tilbydes til børn under 12 år og ved samtidig køb af voksenmenuer
Pr. stk. kr. 199,00 

Kontakt på tlf.: 98162211

Fusion

Byd det nye år velkommen i elegante rammer sammen med 80 andre festklædte gæster, når Restaurant Fusion inviterer til nytårsgalla.

FUSION teamet sørger for en sublim nytårsmiddag samt nøje udvalgte vine til menuen.

Aftenen starter med velkomstbobler og snacks til Dronningens nytårstale på storskærm og efterfølgende en 6 retters nytårsmenu.

Menu

Snacks

Tamago – tobiko – kimchee

Macaron – foie gras

Kroket af Peking and

  1. Dansk yellowtail – hvid soja – caviar – ponzu
  2. Frisk kammusling – dashi – wasabisne
  3. Sort hummer – abalonesauce – kantareller
  4. Fransk due – brændt fløde – yuzu – foie gras
  5. Australsk wagyu – frisk trøffel – kimchee – koriander
  6. Citronfromage i nitrogen – karamelliseret, saltede nødder

​Kl. 24:00 skydes det nye år ind med champagne, imens man kan nyde udsigten til et herligt festfyrværkeri

Pris pr. person kr. 2020 kr.


Afterparty

Efter middagen er der lagt op til den store afterparty med DJ & Dans, hvor ikke spisende gæster selvfølgelig også er velkommen til at nyde deres super tilbud på bl.a. champagnepakker specielt sammensat i aftenens anledning.

Nytårs take away

Vælger man at holde nytårsaftenen i sit eget hjem, men gerne vil have samme menu som ovenstående, er det også muligt. Restaurant Fusion tilbyder i år 100 kuverter af deres gallamenu til take away udover deres populære nytårssushi.

LÆS MERE OM NYTÅRSAFTEN PÅ RESTAURANT FUSION HER.

Hotel Comwell Hvide Hus

Byd det nye år velkommen med nytårsfest hos Comwell Hvide Hus Aalborg.

Tirsdag Den 31. december 2019

  1. 15-17 Kaffe og kage for overnattende gæster
  2. 17.45 Cocktail og Dronningens nytårstale i Kilden
  3. 18.30 4-retters menu kreeret af vores dygtige kokke og serveret i Restaurant Vesterbro på 1. sal med udsigt til byens puls. Vores sommerlier har sammensat en lækker vinmenu tilpasset retterne
  4. 23.00 Aftenskaffe og sødt serveres i Bar V på stueplan
  5. 23.50 Vi serverer champagne
  6. 24.00 Nyd Aalborgs fyrværkeri fra hotellets terrasse

Venligst bemærk, at det er min. 2 personers borde.

Priser 

Helaftensarrangement med drikkevarer – 1.395 kr. pr. person.

Overnatning i delt dobbeltværelse med eftermiddagskaffe og kage den 31/12 samt morgenbuffet den 1/1 – 400 kr. pr. person.

WINE AND DINE AT CHEFS TABLE! kl. 17.45 – 02.00 

Også i år tilbyder de, som noget helt eksklusivt, deres Panorama Lounge med egen pejs og vinduer vendt mod både nord og vest! Du får en unik mulighed for at blive kræset om af din personlige kok og tjener hele aftenen med kaviar, cocktails og champagne!

Bordet er til max. 20 personer.

Kontakt restaurantchef Jeanette Olsen på jol@comwell.dk for at høre mere.

Pris for bordet inkl. overnatning: 45.000 kr.

Eksklusivt nytårsarrangement med udsigt fra 15. sal

Reservér på tlf.: 98 13 84 00 eller på mail: hotel.aalborg@comwell.dk

Læs mere om Hvide Hus her

 La Locanda

Snacks
Grissini, paté di prosciutto al tartufo Schiacciatine alle erbe, olive e pesto al basilicoHjemmebagte grissini, med skinkepaté tilsmagt med trøffelKnækbrød med krydderier, oliven og basilikumpesto

Antipasto / Forret
Merluzzo, nero di seppia, fantasia di barbabietole, mele in carpioneRimmet torsk, blæk, fantasi af beder, æbler i ”Carpione”

* Piatto di mezzo / Mellemret
Risotto alla crema di scampi
Klassisk risotto med jomfruhummerbisque og jomfruhummerkød

Secondo / Hovedret
Stinco di manzo, patate, parmiggiano, tartufo, sedano rapa e meleBraiseret kalveskank, kartoffel og trøffel, selleri med æble

** Formaggi / OstFormaggi misti con composta di mela cotognaItaliensk ostetallerken med kvædekompot

Dessert
Torta ai cioccolati e profumo di arancia, gelato al cioccolato bianco e zenzeroChokoladekage med duft af appelsin, hvid chokoladeis med ingefær

PRIS Kr. 375,- (3 retter + appetizer)
* TILKOBING AF RISOTTO Kr. 85,-
** TILKOBING AF OST Kr. 65,-
VED KØB AF FULD MENU (Min. 4 kuverter) FÅS 1 FLASKE SPUMANTE

Min. Bestilling 2 kuverter

Seneste bestilling mandag den 23.12.2019 Menu bestilles på: info@lalocanda.dk

Menu afhentes ved LA BOTTEGA Mandag den 30.12.2019 efter aftale
Tirsdag den 31.12.2019 mellem kl. 12.00 og kl. 14.30

Foto: Jimmy Bro Støvring

MEAT

Restaurant MEAT har igen i år sammensat en spændende menu med nogle velkendte klassikere fra menukortet samt lækre nye retter, der passer til temaet “nytår”.

De har haft for øje at skabe en menu, der er let at gå til, hvor størstedelen af arbejdet er lavet på forhånd.

Det kræves blot, at maden anrettes og bøfferne steges eller grilles.

tlf.: 98 10 35 00 mail: info@restaurantmeat.dk

Mortens Kro

Snacks 

Laksetatar med sød senneps creme- forårsløg og sort sesam

Rielette af and med kvæde pure, nødder og skalotteløg

Saltede mandler.

Røget kulmule fra Hanstholm røgeri

Med dildcreme, håndpillede rejer, fennikel,

ørredrogn og rugbrødschips.

Hummer salat

Af frisk kogt hummer med avokado, mango med bagte tomat rørt med basilikum mayo.

Grillet oksemørbrad i skiver 

serveres med estragoncreme, rødbede, tyttebær,

syltet skalotteløg og blå chips.

Konditor Fabien Chevreuils klassiker Gateau Marcel

af 72 % Valrhona chokolade serveret med chokolade flager,

Syltede abikoser og pisket hvidchokolade trøffel.

Kroens hjemmebagt brød samt lokal smør fra Aabybro.

Bestil din nytårs take away fra Mortens Kro her.

 

MUMS

Du skal kun bruge minimal tid til opvarmning og anretning af maden, så har du overskud til at nyde en aften i gode venners lag.

Røget Laks Grand Cru, råsyltet fennikel, dild mayo og rugbrødscrumble

Røget okeinderlår med purløgs mayo, syltet selleri og høvlet havgus

Oksemørbrad, pommes anna, rødbeder i balsamico, jordskokkepuré, hjemmesyltet skalotteløg og kraftig rødvinssauce.

Chokolade brownie, Summerbird vanilie is, hjemmelavet bærcoulis og grov hakket Summerbird Amber chokolade

Pris for 4 retter er kr. 375 kr.

Find informationer om bestilling her.

Nam x Applaus

Lad Applaus & Nam tilbyde en nem og lækker menu til din nytårsaften! Slip for indkøb og stress i køkkenet – de klarer maden. Menuen er lavet, så der kun kræves meget lidt tilberedning derhjemme.

OBS:  10% rabat hvis der bestilles inden 1. december 

4 SNACKS

Vaffel m. modnet skinke og trøffelcreme

”Kartoffelsandwich” m. rygeost, kapers og urter

Tataki tun m. yuzucreme og sesam

BBQ gris m. stikkelsbærsalsa og knas

Brød og smør

4 RETTER

Marmoreret fjerkræsterrine m. karl johan creme, chips, sennepskorn, salater og ponzu

Pocheret nytårstorsk m. hummerbisque, saltet mandler og urteolie

Bålrøget okse m. glaseret rødbeder, solbær, kartoffelfondant med kartoffelemulsion, knas og trøffelsauce

Mørk chokolademousse på sprød kiksebund m. passionscreme og knas på karamelliseret hasselnødder, marengs, tørret havtorn og skovsyre

tlf. Nam: 25 54 10 10 tlf. Applaus: 71 72 81 81

Prinses Juliana

Gastronomisk assistance nytårsaften

Prinses Julianas Take Away Nytårsmenu 2019

Forret:

Cremet hummerbisque serveret med bagt torsk, basquaise på tomat og fennikel, grøn olie og karse.

Hertil skibets lækre hjemmebagte surdejsbrød.

Mellemret

Terrin af andelår serveret med syrlig creme og bedebånd.

Hovedret:

Rosastegt oksemørbrad serveret med selleripuré, bagte jordskokker, puffet ris samt råmarineret tyttebær.
Hertil grov kartoffelmos og okseglace.

Dessert:

Panna cotta serveret med solbærcreme, krystalliseret mørk chokolade og blød karamel.

4 retters menu kr. 355,-

Mulighed for tilkøb af:

3 slags hjemmelavede chokolader

  1. 35,- pr. couv.

Bestilling senest d. 28/12 kl. 12.00 – booking link finder du her.

 Din bestilling skal afhentes på skibet den 31/12 2019 mellem kl. 11.00 og 13.00.

 (Husk at tjekke alt er i kassen) 

Bestilling og antal er bindende og kan ikke ændres.

Foto. Prinses Juliana

SanGiovanni

Nytårsmenu ud af huset 2019

Social Dining

De har sammensat en helt fantastisk nytårsmenu der består af flere små retter, som kan nydes henover aftnen – både kolde og lune i jeres eget tempo, det kalder de Social Dining.

De kolde retter består af:

  • Vores koldthævede surdejsbrød og hjemmelavet pesto
  • Lufttørret Parmaskinke og oliven
  • Porchetta krydret med salvie og hvidløg i tynde skiver med soltørrede tomater
  • Scampirejer marineret med hvidløg, chili og urter på tomat relish
  • Salat af plukket torsk med friske krydderurter
  • Grillet tun vendt i puré af brændte peberfrugter anrettet med pistaciecreme
  • “Bjælker” af 2 slags Norditalienske fastoste på komælk med syltede nødder

De lune retter består af:

  • “Arancini” friterede riskugler fyldt med svampe hertil parmesanmayo
  • Perlehønebryst stegt med rosmarin og hvidløg
  • Braiseret kalveskank med sauterede grove grøntsager
  • Bagt kartoffelpuré tilsmagt med friske krydderurter og toppet med parmesanost

Alt er anrettet i engangsemballage klar til at anrettet på jeres egne fade og tallerkner. Brødet er forbagt og skal bages færdig. Til de lune retter er der en vejledning med ift. opvarmning.

Kr. 299 kr. pr. pers. min 2. personer

De kan også bestille lidt mere…

Dessert:

  • Chokoladekage toppet med chokolademousse kr. 45,00 pr. stk.
  • Vores hjemmelavede italienske is – 500ml bægre kr. 65,00 pr. stk. – vi tilbyder vanilje, chokolade og pistacie
  • SanGiovannis Tira-Mi-Su – 1 bakke ca. 2 personer kr. 65,00

Pizza – alle kr. 85 kr. pr. stk.:

De har forbagt pizzaerne i vores Italienske stenovn så de er klar til færdigbagning.

  • 1 Tomat og bøffelmozzarella, basilikum
  • 2 Tomat, ost, skinke
  • 3 Tomat, ost, oksekød
  • 4 Tomat, ost, parmaskinke, rucola, parmesan
  • 5 Tomat, ost, Salsiccia forte (pepperoni fra Napoli)

Brød:

  • Ekstra surdejsbrød kr. 40,00 pr. stk.

Du bestiller det hele online på shop.sangiovanni.dk

Sidste bestilling den 27/12 (eller til der er udsolgt)

Menu afhentes d. 31. december mellem kl. 11.00 og 14.00 i vores Trattoria på hjørnet af Vesterbro & Vingårdsgade.

Foto: Jesper Thomasen

 

Scheelsminde

Forret

JOMFRUHUMMER

Terrin af jomfruhummer marmoreret i tørret tomat. Serveres med intens bisque på jomfruhummer og piment d’espelette, aromatisk dildolie og rød mizuna.

Mellemret

TEMPERERET VESTERHAVS-TORSK

Serveret med rødbeder sprød bacon og peberrod samt urter.

Hovedret

KALVEMØRBRAD

Grillet mørbrad af kalv. Hertil Pommes Anna lavet på brunet smør og trøffel, confiteret og flamberet løg, pure på alverdens svampe og fed morkelsauce med fløde 50%.

Dessert

CHOKOLADE

Brud af sticky brownie på 64% Manjari. Hertil Hertil en parfait på brændt chokolade og tonkabønnemed rosapeber, broken gel på grillet citrus og bergamotte hertil fromage af tonkabønne.

Pris pr. person

3 retters nytårsmenu kr. 395 kr.

Mellemret til nytårsmenuen kr. 95 kr.

AFHENTES 31/12, MELLEM KL. 10-14.

Bestil nytårsmenu her.

Nytårsmenu Scheelsminde. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 03.10.19

Simon’s

Simon’s har sammensat det bedste fra deres køkken, for at gøre årets sidste aften til en fest.

4 retter som alle er klargjort af deres kokke og kun skal varmes og anrettes.
Udførlig vejledning og billeder til anretning medfølger.

Bestil ned til 2 kuverter – Afhentes d. 31/12 kl. 10.00 – 12.00

Forret
Smørbagt kulmule og røget flæsk med karamelliseret rødbede og hønse veloute tilsmagt med Dijon sennep

Variation af koldhævet brød fra eget bageri og smør fra Vrejlev kloster med Blokhus sydesalt

Mellemret
Røget og tempereret andebryst med selleri pure, vilde vinter svampe og brombær gastrik

Hovedret
Helstegt oksemørbrad med timian, glaseret pastinakker og persillerødder

Pommes Anna og aromatisk rødvinssauce

Dessert
Lun og cremet fondant af mørk belgisk chokolade med sprøde ”kys”, hindbær coulis og mynte

400,- PR. KUVERT

Se mere om nytårsmenu’en på Simon’s her.

SMÆK

Hos SMÆK tilbydes nytårs take away som består af  en 3 retters med for 295,- pr. person.

Menu:
Karameliseret jordskokkesuppe m. bagt vesterhavsfisk, mandler, baconknas og urteolie.

-Grillet oksecuvette m. Pommes Anna, confiteret/grillet selleri, sellericreme, citrontimian, vesterhavsost og pebersauce.

Chokoladebar m. hvid chokolade creme, marengs & knas.

Brød og smør

Du kan bestille din nytårsmenu fra SMÆK her.

Textur x Struktur x Rævhede Naturprodukter

Nytårspakken 2019 – kr. 444,-

Snacks

Rævhede Skinke – Sprød malt – Sprøde sagochips –  Dip med sorte hvidløg

Brød & smør

Vores surdejsbrød & smør

Menuen

Torskeryg & cremet suppe med fermenteret ramsløg

Carpaccio af kryddermodnet okse med trøffel og ‘gulerodstatar’

Stegt Kronvildt fra Rævhede & sauce med varme krydderier

Callebaut Chokolade, karamel & passionsfrugt

Kransekage

Vores kransekage med appelsinnoter

Find informationer om bestilling her.

TABU

Vi har sammensat 8 serveringer med kvalitetsprodukter fra det Nordjyske spisekammer.
Vi har forberedt det meste for jer – I skal blot lægge sidste hånd på retterne & anrette dem.

Menuen kommer med en udførlig fremgangsmåde & kan downloades via vores hjemmeside www.ta-bu.dk

Årets nytårsmenu er som følgende:

Snacks til Dronningens nytårstale

“En tur rundt i det Nordjyske”
Hengemte tomater med tørret dild
Sprøde kartofler med creme af estragon & eddikepulver
Hjemmelavet pølse fra Rosenbeck i Dronninglund med remoulade

Vores bagværk & Gårdmejeriet Sønderhaven
Surdejsbrød med kærnet smør

Torsk fra Vestkysten
Vesterhavstorsk med jordskokkecreme
Vinaigrette med fermenteret jordskok, purløg, hasselnød & æblemost

Wagyu fra Struer
Terrin af Wagyu kvæg fra Struer med selleripuré, syltede champignoner, sauce med selleri, persilleolie & sennepskorn
Krogmodnet Ribeye af okse
Med løgchutney, kålrabi, oksesauce & små kartofler

Æbler fra Anhøj
Saltet karamelmousse med æblepure, æblesorbet, sprød vaffel & karamelsauce

Pris pr. person
Kr. 500,-
Sælges i pakker af 2, 4, 6 & 8 personer
Hvis I bliver over 8 personer, bestilles der blot yderligere op til det antal, I er.

Vi har lavet et par matchende vintilbud til jer, som I kan vælge som tillæg under bestillingen.

Man bestille nytårsmenuen her

Victors Madhus

Hos Victors Madhus er det som altid kvalitet til en fornuftig pris, der er på tavlen.

For 275 kr. får du et både nemt og lækkert nytår med en 3-retters menu – og du kan tilkøbe en lækker suppe med torsk for 90 kr.

Forret 

Torsk

Let pocheret torsk med sprød crumble af bacon, serveret med syrlige beder og purløgscreme stænket med cremet sauce på æggeblomme

Hovedret

Kalv & Gris

Rosastegt kalvemørbrad og terrin af grisekæber tilsmagt timian, serveret på kraftig svampepure med grillet confiteret kartoffel. Hertil urtecrumble, syltede bøgehatte og røget sauce

Dessert

Mørk chokoladebrownie

Serveret med lys chokolademousse og karamelcreme, hertil hengemte solbær og estragonsukker

Pris pr. person

3 retter Kr. 275, kr.

Mellemret (tilkøb)

Bisque på blåmusling serveret med purløgsolie og små syltede urter

Hertil stegt kammusling og dild

Kr. 90 kr. pr. person

Kontakt Victors Madhus på tlf.: 98 15 77 00 eller mail: info@victorsmadhus.dk

 

Nytårsmenu Victors. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 03.10.19

På kurs mod vild titel: Rare Wine fører afstemning i verdens største vinkonkurrence

Skrevet af: Michael Qureshi
Rasmus Nielsen (tv) og Anders Børsen har godt gang i Rare Wine forretningen
Rasmus Nielsen (tv) og Anders Børsen har godt gang i Rare Wine forretningen

Ligger verdens bedste vinhandel i Vester Hassing 10 minutters kørsel fra Aalborg?

Det kan meget vel være en realitet i slutningen af denne måned.

Her lukker afstemningen på et af verdens førende vin-medier Tastingbook, der har skabt verdens største vinkonkurrence.

I direkte konkurrence mod 120.000 vinhandlere på verdensplan fører Rare Wine nemlig afstemningen om at blive kåret til verdens bedste vinhandel.

Og det er ikke nok bare at have gode venner af huset for at opnå den placering. Det kræver rent faktisk større opbakning internationalt for at hente de stemmer.

 

Kårer hvert år verdens bedste vin

Den verdensomspændende vinapp skabt af danskere Vivino er også med helt fremme i kapløbet.

Du kan faktisk bidrage med at sikre Rare Wine den fornemme titel, for alle kan give en stemme med.

Du kan stemme her

Tastingbook kårer også hvert år verdens bedste vin, hvor de tror på, at bedømmelsen fra mere end 10.000 forbrugere tæller mere end en lille skare af professionelle vineksperter.

Glade for at gøre sig bemærket

Hos Rare Wine følger man spændt med i kapløbet.

“Vi er glade og stolte af, at vi har gjort os så meget bemærket ude i verden, og at vi er havnet i toppen blandt de absolut bedste vinhandlere.

Vores primære fokus er at drive en sund forretning og skabe værdi for vores kunder, uanset om det er de professionelle vinhandlere eller private investorer.

Men byder lejligheden sig til at hente et nyt trofæ hjem til trofæhylden, tager vi da også det med,” siger Anders Børsen, direktør i Rare Wine Invest med et glimt i øjet til MigogAalborg.

Har skabt en attraktiv arbejdsplads

Han suppleres af partner og direktør i moderselskabet Rare Wine, Rasmus Nielsen;

“Jeg forudser ikke, at denne konkurrence kommer til at flytte forretningen.

Men det er en fornøjelse, hvis vi kan bidrage med at sætte Nordjylland på verdenskortet.

Samtidig håber vi, at opmærksomheden, og det faktum at vi kan være med blandt de absolut bedste, gør, at endnu flere i fremtiden vil få øjnene op for hvor attraktiv en arbejdsplads Rare Wine er.”

Vi har her på MigogAalborg tidligere skrevet om Rare Wine med adresse her i Aalborg Kommune.

Virksomheden vokser hele tiden og skal have flere nye medarbejdere her i 2020.

Men økonomien følger i den grad med væksten.

Omsætning på 413 mio. kr.

Rare Wine, Rare Wine Invest og Dansk Toldoplag, hvor investorer momsfrit kan opbevare deres kostbare flasker, præsenterede således i slutningen af 2019 et rekordregnskab.

De tre selskaber er samlet under Rare Wine Holding (RWH ApS), og samlet set nåede koncernen en årsomsætning på 413 millioner kroner og en bundlinje på 27,4 millioner kroner før skat.

Dermed har selskaberne formået at løfte omsætningen med hele 68 procent og bundlinjen med næsten 155 procent.

“Vi forvalter meget store investeringsporteføljer og håndterer hver dag nogle af verdens mest kostbare flasker, og i det lys giver det for os god mening med en ansvarlig vækstplan.

Vi ser ikke nogen tegn på stagnation, og derfor går vi næste år efter en omsætning på 600 mio. kroner, og om tre år omsætter vi for en milliard kroner,” forklarer Anders Børsen, der sammen med partneren Rasmus Nielsen tegner de tre selskaber.

Spar 20% på alle parfumer: Magasin holder stort duftevent på fredag

Skrevet af: Michael Qureshi

Magasin har netop lanceret et nyt koncept, som giver mulighed for at få personlige råd og vejledning af en duftekspert til at vælge den helt rigtige parfume.

Magasin inviterer derfor aalborgenserne indenfor til duftinspiration og 20 procent på alle parfumer den 24. januar.

Nu er det nemlig muligt at få hjælp til at vælge den helt rigtige duft til forskellige anledninger.

Magasin har inden for det seneste år uddannet en række dufteksperter, der kan hjælpe aalborgenserne med at få skræddersyet en personlig duftgarderobe.

Udviklet af svensk duftekspert

Magasins nye duftkoncept er udviklet af den svenske duftekspert Linda Landenberg, hvor omdrejningspunktet ikke er de forskellige brands, men derimod kundens personlighed, behov og ønsker.

“Konceptet sætter kundens personlighed hundrede procent i fokus.

Derudover er det et unikt koncept, netop fordi duftgarderoben skræddersyes.

At fokusere og highlighte kundens egne ønsker er det, jeg er med til at hjælpe med, når jeg finder en duftgarderobe til kunden,” fortæller Ida Marie Møller, der er duftekspert i Magasin Aalborg.

Duft til enhver lejlighed

Ida Marie Møller vil gerne hjælpe kunderne til at tænke i nye baner, så man ikke nødvendigvis bruger den samme parfume hele livet.

“De fleste af os har en tøjgarderobe fyldt med forskellige muligheder, og derfor giver det også rigtig god mening at supplere med den helt rette duft til enhver lejlighed.

Der er nemlig stor forskel på, hvad du gerne vil signalere på jobbet, på ferier og til fester, for rent faktisk siger vores duft meget om vores personlighed, og det hjælper vi med at understøtte på bedst mulig vis med den rette parfume,” fortæller Ida Marie Møller, hvis interesse for dufte ikke kommer fra fremmede.

Mød Magasins duftekspert på fredag

Hendes bedstemor var nemlig i sin tid med til at åbne Magasin i Aalborg, hvor hun i mange år arbejdede i parfumeriet, og senere valgte Ida Marie Møllers mor også at uddanne sig i Magasins parfumeri.

Magasins personlige dufteksperter er uddannede i konkrete spørgeteknikker, hvor de blandt andet spørger ind til farvetiltrækning, favoritblomster og meget mere, som gør dem i stand til at finde det ultimative match.

Fredag den 24. januar kl. 15-18 inviterer Magasin indenfor til et duftevent, hvor Ida Marie Møller fortæller nærmere om det nye koncept og tilbyder quick-konsultationer.

Der vil blive serveret lidt godt til ganen, og så er det muligt at spare 20 procent på dufte hele weekenden.

Magasins duftkonsultationer er gratis og kan bookes på Magasin.dk eller ved at henvende sig i parfumeafdelingen i Magasin Aalborg.

Hvad: Duftevent med 20 % på alle parfumer
Hvor: Magasin Aalborg
Hvornår: Fredag d. 24. januar og 20% hele weekenden

Byg drømmehuset: Kom til Sims 4-event i Utzon Center

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
The Sims 4 City Living skærmbillede
The Sims 4 City Living skærmbillede

Er du én af dem, der har viet dit hjerte til computerspillet The Sims, så har vi fundet et arrangement, der er lige noget for dig.

Uanset hvilken spiller, du er (motherlode-typen, der murer din sims inde, er utro med hele nabolaget, måske bliver lesbisk og lader huset brænde ned …

… eller den mere seriøse type, der kan bruge oceaner af tid på at udvælge det rette tapet, er kreativ med arkitekturen, og ikke kunne finde på at bruge snydekoder), så er der plads til dig på Utzon’s kommende workshop.

… Det anbefales dog nok, at du for engang skyld ligger dine sadistiske lyster lidt til side og i stedet fokuserer på at skabe nogle smukke rammer for din sims.

Så må resten lige vente til senere …

Fremstil drømmehuset

Til workshoppen, der finder sted lørdag d. 15. februar fra 10-16, får du nemlig især mulighed for at lære en masse om spillets byggefunktioner, og hvordan du bruger arkitektonisk design, når du skal fremstille drømmehuset.

Du lærer også at tænke som en ægte arkitekt, når du skal designe din bygning. Hvordan du placerer rummene i forhold til hinanden, og hvordan placeringen påvirker beboernes liv.

Hvem ved – måske gemmer der sig en vaskeægte Jørn Utzon indeni dig, der bare venter på at bryde ud?

Workshoppen har otte Utzon-laptops, som to personer deles om – du er også velkommen til at medbringe din egen.

Fra kl. 10-12.30 er der Sims Build Mode for begyndere, hvor du helt grundlæggende lærer at bygge i Sims 4. For eksempel hvordan du bruger musen, hvad de forskellige ikoner betyder osv.

(Køb billet her)

Fra kl. 13.30-16.00 er der Sims 4 Build Mode for øvede, hvor holdet skaber byggedesigns i fællesskab.

Her starter man med at tegne skitser og plantegninger, hvor vi møder fagbegreber fra arkitekturens verden, og bliver introduceret til materialer og redskaber.

Her skal du også tænke på, hvem der skal bo i din bygning. Du skal tænke på deres behov. Du skal også se på stedet, hvor du gerne vil bygge, og om det er et villakvarter eller en storby, hvor du skal tage hensyn til for eksempel trafikerede veje og byens bedste udsigt.

(Køb billet her)

Hvad: Sims 4 workshop
Hvor: Utzon Center, Slotspladsen 4
Hvornår: 15. februar, 10.00 – 13.00 og 13.00 – 16.00