Så kommer der liv i Musikkens Hus igen: Afslører store navne til juni-koncerter

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi kan godt begynde at glæde os.

For snart åbner Musikkens Hus op for de første koncerter, efter koncerthuset i marts lukkede ned for alle arrangementer.

Det sker den 25. og 26. juni, hvor en række af Danmarks største stjerner indtager Koncertsalen i Musikkens Hus.

Den 25. juni kl. 20.30 kan vi se frem til en storslået aften i selskab med Søren Huss, HUSH og Pernille Rosendahl i en eksklusiv opsætning, hvor kunstnerne både vil spille egne numre og gæste hinandens optrædener.

Den 26. juni kl. 20.30 præsenterer Musikkens Hus endnu en tredobbelt koncert, når stjernerne Alex Vargas, Nicklas Sahl og Kwamie Liv går på scenen i Koncertsalen til et brag af en koncert.

“Det er med stor glæde, at vi nu endelig kan slå dørene op og samle nordjyderne om en fælles kærlighed til musikken og kulturen, som i den grad har fungeret som et samlingspunkt gennem denne periode.

Vi har savnet vores gæster, og vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan, for at give publikum en god og tryg oplevelse, og derfor følger vi alle myndighedernes retningslinjer,” lyder det fra adm. direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen.

Sælges 400 billetter til hver koncert

Til begge koncerter bliver der plads til 400 siddende gæster i Koncertsalen, som normalt har plads til 1.300 publikummer, og der vil i billetsalget være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster.

Har man i forvejen tæt kontakt til hinanden, er det muligt at rykke tættere sammen, så længe gældende retningslinjer og anvisninger følges.

Derudover må der maksimalt være 20 personer ved toiletområdet ad gangen, og garderoben vil være lukket. Der vil desuden blive stillet en gratis vand ved hvert sæde, da baren også er lukket til koncerterne den 25. og 26. juni.

Billetsalget starter onsdag den 10. juni kl. 10.00 på www.musikkenshus.dk. Der åbnes op for presale tirsdag den 9. juni for nyhedsbrevsmodtagere, lyder det fra Musikkens Hus.

Musikkens Hus holder foreløbigt kun åbnet i forbindelse med arrangementer, og det vil således fortsat ikke være muligt at købe billetter på billetkontoret, booke rundvisninger eller lignende.

Aalborg Tapas Festival

I perioden 8.-15. juni holder vi Tapas Festival. Få lækker Tapas To Go for 2 personer til kun 155 kr. Du kan hente fra bl.a. Penny Lane Café, San Giovanni, Good Life Society m.fl. Læs mere og book her