ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er det nu: Skråen søger nye talenter til Band Battle

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Skråen
Foto: Skråen

Ansøgningen til den nordjyske Band Battle nummer 37 er i fuld gang.

Band Battle på Skråen er en hyldest til det Nordjyske musikliv hvor “Årets Nordjyske Songwriter” og “Årets Nordjyske Live Band” kåres.

Den traditionsrige fejring er i år nr. 37 af sin slags, og intet tyder på at der er kommet mindre musikalsk talent i Nordjylland med årene.

Band Battle – hvad går det ud på?

Band Battle er en karrierebooster til det musikalske vækstlag, hvor deltagende har muligheden for at modtage sparring fra professionelle fagfolk og ikke mindst muligheden for at blive hørt live.

Alle musikalske genre har mulighed for at deltage, uanset om man spiller på traditionelle instrumenter eller producerer musik på computer eller lignende. Alle aldersgrupper er velkomne.

Frem til 6. februar kan man ansøge ved at indsende musik, eller tilmelde sig de indledende runder.

Deltagerne offentligøres senest d. 13. februar. Der kan ansøges om deltagelse i de to kategorier ”Songwriter” og ”Bands”, hvor der dystes om en samlet præmiepulje på over 80.000 kr.

Fede præmier på højkant

Vinderne modtager blandt andet 10.000 kr. i kolde kontanter, live videoproduktion samt mulige koncertoptrædende på Aalborgs store scener.

Hen over sommeren har tidligere Band Battle-deltagere spillet for op til 5000 publikummer, som support for Dizzy Mizz Lizzy, Benal, Nik og Jay, Jonah Blacksmith og mange andre.

Af tidligere Band Battle deltagere kan man blandt andet finde The Blue Van, Rikke Thomsen, Hjalte Ross, Ginne Marker, Angående Mig og mange flere Nordjyske artister.

Del artikel

Andre læser også