Så er det nu: I morgen genåbner BACO i nye lokaler

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I december 2018 åbnede en helt ny kaffe/bagel-bar i Vesterå med det geniale koncept:

Du tror vi lyver, koster kun en 20’er!

… Lige fra den frisksmurte bagel til den friskbryggede kop kaffe.

Konceptet gik rent ind hos de sultne og tørstige aalborgensere, og få måneder efter åbningen, kunne MigogAalborg bringe nyheden om, at den store succes tvang dem til at udvide til større lokaler.

Flytningen har været længe undervejs, og nu kan vi så endelig afsløre, at BACO åbner i morgen kl. 10.00 ved Bredegade Torv, i Nørregade 1, hvor By Shefali tidligere har haft butik.

Fredet bygning har givet lidt udfordringer

BACO flytter ind i én af Aalborgs ældste bygninger, og det har skabt en del uforudsete udfordinger.

“Renovationen af lokalerne gik fra, at vi blot skulle svinge et par malerpensler til, at vi både skulle have nye lofter og vægge,” fortæller medejer Frederik Kjær til MigogAalborg.

Bygningen er fredet, og derfor har processen været lang for de ambitiøse iværksættere.

“Det er en fredet bygning, så det skaber selvfølgelig lidt udfordringer, men nu hvor vi står med det færdige resultat, er vi helt vildt glade for at flytte ind i lokaler med masser af sjæl og historie,” siger Frederik.

BACO har fået Dano Byg ind som investorer i firmaet, og de har ligeså stået for renoveringen af lokalerne.

BACO kan nu byde velkommen til hele 70 kvadratmeter frem for de ydmyge 17 kvadratmeter på Vesterå.

De autentiske lokaler, med synlige bjælker og skæve vinduer, kan tilbyde over 30 siddepladser.

Nyt sortiment i vente

Bortset fra nye lokaler bliver alt  – næsten – som det plejer i BACO.

Fokus er stadig på hyggelig og hurtig betjening og et enkelt sortiment, som dog er blevet udvidet.

Der er stadig fokus på bagels og billig kaffe, og køber man et stempelkort til 200 kr., kan man få bagels eller kaffe til kun 20 kr. pr. stk.

Derudover koster bagels og alle typer kaffe 25 kr.

Morgenmadsbagels med Cream cheese, Cream cheese & Bacon, Peanutbutter kan købes fra kl. 9-12, men du kan også vælge Skyr med granola&sirup, Omelet m. skinke&ost eller en morgenplatte bestående af en bagel med smør, syltetøj og nutella – alt til en skarp pris på 25 kr.

Hele dagen fra 9-18 kan du sætte tænderne i bagels med alt fra Kylling/bacon, Serano/Mozzarella, Tumousse, Hummus eller Nutella.

Af søde sager kan du vælge mellem croissant, croissant m. chokolade eller den helt specielle BACO-kage; også kun til 25 kr.

Åbningsfest med gratis kage i morgen

BACO åbner allerede i morgen kl. 10.00, og de første 300 gæster kan se frem til gratis kage fra Guldbageren fra Vestbyen.

Guldbageren kommer også til at stå for den helt specielle BACO-kage, der kan købes fra lørdag.

Den består af en mazarinbund, fyldt med flydende karamel og overtrukket med chokolade, hasselnødder og havsalt.

“Den kan kun købes hos os, og er helt skræddersyet efter vores ønske. Bageren har faktisk lagt tre gamle kageopskrifter sammen for at skabe den ultimative BACO-kage,” fortæller medejer Emil Kjær.

BACO holder åbent mandag-fredag fra klokken 10-00 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 – 16.00.

Hvad: BACO åbner i nye lokaler
Hvor: Nørregade 1 (Ved Bredegade Torv)
Hvornår: Fredag d. 30. august kl. 10.00

Du kan finde mere info om BACO her.

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.