Så er der serveret: Fusions populære fisk- og skaldyrsbuffet er tilbage

Skrevet af: Jens Erik Møller

Vi har alle måttet lide afsavn under coronakrisen, og et af de større må absolut være den populære frokostbuffet på Restaurant Fusion.

Men bare rolig: Fra 1. august er den tilbage, og du kan spise med lørdage i ulige uger.

Og du får tilmed et ekstra lækkert corona-plaster på såret her første gang.

Restaurant Fusion starter exceptionelt op med en lækker fisk- og skaldyrsbuffet, der blandt andet består af en halv hummer pr. person, som serveres ved bordet.

Derudover er der delikate smagsoplevelser i form af østers med vinaigrette, sashimi bestående af dansk yellowtail, norsk laks og tun fra Maldiverne; jomfruhummer; taskekrabber; rosé rejer og hummer bisque.

Men der er også små retter som fish ‘n’ chips, asiatisk salat med blæksprutter, tangsalat og meget andet.

Endelig så er der også lækker dessert til den søde tand – blandt andet citrontærte med brændt marengs, sorbet samt frisk frugt.

Denne særlige fisk- og skaldyrsbuffet serveres lørdag 1. august fra kl. 12-15, og koster 495 kr. pr. person.

1/2 hummer pr. person serveret ved bordet
Østers m/ vinaigrette
Sashimi af dansk yellowtail, norsk laks og tun fra Maldiverne
Jomfruhummer
Taskekrabber
Rosé rejer
Hummer bisque
Fish ‘n’ chips
Torsk m/ hvid soja
Asiatisk salat m/ blæksprutter
Hjemmebagt brød og wasabismør
Tangsalat
Edamamebønner
Kimchee
Citrontærte m/ brændte marengs
2 slags sorbeter
Køkkenets udvalg af sødt
Frisk frugt

Du booker dit bord lige her