Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er datoen afsløret: Denne dag kommer Grøn til Aalborg

Af Nana Veilov Carlsen

Årets helt store trækplaster, sommerens vigtigste fest … Datoen for Grøn (tidligere Grøn Koncert) 2019 er endelig blevet offentliggjort.

Grøn skulle jo eftersigende være så godt for øjnene, men i dette tilfælde gælder det samme helt sikkert også for ørene.

For 37. år i træk kan nordjyderne nemlig se frem til den ikoniske koncert, der gæster otte danske byer mellem uge 29 og uge 30. I år med Jacob Haugaard og Simon TJ som konferencier.

Og nu kan du endelig sætte kryds i kalenderen: Søndag d. 21. juli 2019 lægger Nordeuropas største udendørs koncertturné vejen forbi Aalborg.

Festlig dag for en god sag

Grøn er ikke blot en glimrende mulighed for at høre en masse fede kunstnere, det er også en oplagt mulighed for at støtte en god sag. Hvert år går overskuddet fra sommerens turné, nemlig til Muskelsvindsfonden – og det har det faktisk gjort siden 1983.

Festlighederne starter traditionen tro kl 13.00 på Trianglen og vil fortsætte helt indtil 21.30, hvor det sidste kunstner helt sikkert vil runde aftenen af på ægte Grøn manér.

Billetsalget er allerede startet, og Grøn har de forrige år haft nogle af de hotteste navne på plakaten. Eksempelvis gæstede verdensstjernen Lukas Graham turnéen i 2018 eller i 2017, hvor blandt andet L.O.C., Christopher, D.A.D., Suspekt og Phlake også var blandt hovednavnene.

Så er datoen afsløret: Denne dag kommer Grøn til Aalborg

Hvilke kunstnere der i år vil forkæle koncertgæsternes ører, vides ikke endnu, men mon ikke, at Grøn igen i år har noget godt i støbeskeen for sommerens koncerter?

En billet til Grøn koster 250 kr. og kan allerede nu sikres her.

Del artikel

Andre læser også