Så åbner Spejlteltet ved Nordkraft: Byder på verdensberømte shows

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Aalborg Festivals har noget for enhver smag, men vi tør godt love, at arrangementerne i Spejlteltet på Teglgårds Plads ved Nordkraft bliver én af de helt store oplevelser under dette års festival.

Som det store trækplaster kommer LA SOIRÈE eksklusivt til Aalborg for tredje gang med deres verdensberømte show, der er en blanding af kabaret, moderne variete, burlesque og ny-cirkus for voksne.

Vi har mødt Skråens leder Jørgen Nissen til en snak om de begivenheder, som foregår i det historiske spejltelt PARADISO.

”Verdenspremieren for LA SOIRÈE er igen i år i Aalborg. Ellers har man kun mulighed for at opleve det i London eller Sydney. Det er vi meget stolte af.” fortæller Jørgen Nissen.

Publikum kommer helt tæt på artisterne i det historiske spejltelt

Folkene bag LA SOIRÈE er faldet pladask for Aalborgs charme og afslappede stemning, og ikke mindst det samarbejde, som de har fået med Skråen.

”Vi glæder os helt vildt. Produktionsholdet har vundet flere priser, og de er fantastiske til at sammensætte de her artister, så forestillingen fremstår som en helhedsoplevelse for publikum.” fortæller Jørgen Nissen.

David og Fofo er verdensberømte for deres bordtennisshow

Og man må virkelig sige, der kommer mange forskellige artister til byen i år. Artisterne er nøje udvalgt fra hele verden, og i år kan man blandt andre opleve English Gents, som er akrobatik i absolut verdensklasse.

Amerikanske AMY G kan også nydes under LA SOIRÈE. Hun imponerer med både ukulele og kazoo – alt sammen udført på rulleskøjter!

Du kan også opleve den svenske duo David & FoFo, som har helt specielle evner med bordtennisbolde, mens Melanie Chy viser imponerende styrke og smidighed i en optræden, der vil få publikum helt ud på kanten af stolene.

Melanie Chy har også sin motorcykel med til Aalborg i år

Jørgen Nissen giver garanti for både humor, akrobatik, sang, dans i absolut verdensklasse, når LA SOIRÈE igen besøger byen fra d. 17-26. august.

”Billetsalget går rigtig fint, men vi har stadig plads til flere. Det er helt sikkert en anderledes og fantastisk oplevelse, som venter publikum.” fortæller Jørgen Nissen.

Hver aften sluttes det hele af med et imponerende ild – og trommeshow på Teglgårds Plads. Dette arrangement er gratis for alle interesserede.

Aalborgs historie i sand

Det er også i spejlteltet, at man kan opleve noget helt nyt under dette års Aalborg Festivals. Lørdag og søndag bliver Aalborgs fascinerende historie malet i sand af de dygtigste kunstnere i Verden – de sandshows har været en så stor succes, at byer som Berlin, London og Barcelona har faste forestillinger.

”Aalborg er den første by i Danmark, hvor historien bliver malet i sand af de her fantastiske kunstnere. Billederne af historien udvikler sig hele tiden flydende og bliver understøttet af musik og autentiske lydeffekter.” fortæller Jørgen Nissen begejstret, som håber publikum vil tage godt imod det ambitiøse projekt.

Projektet har været længe undervejs og er lavet i samarbejde med Visit Aalborg, Spar Nord Fonden og Aalborg Kommune.

Jens Bangs Stenhus tegnet i sand

”Publikum kan blandt andet opleve Cimbrertyren, Jens Bangs Stenhus, Skipper Clement, Jomfru Ane Gade” siger Jørgen Nissen.

Du kan se en lille demonstration af showet på Skråens facebook:

Billetter kan købes lige her.

Kabaret Aprés med rødder i Aalborg

Søndag aften er det så tid til det lokale islæt i Spejlteltet. Den lokale tryllekunster David Tholander har skabt en kabaret, hvor publikum kan opleve kunstnere, der alle har en tilknytning til Danmark. Man kan blandt andet opleve jonglører, cirkusartister og klovne.

Kristian Scharling, jonglør med speciale i diabolo kan opleves til Après

”Vi er imponerede over det program, som David Tholander har strikket sammen. Det var en stor udfordring at skabe en lokal kabaret, men niveauet er tårnhøjt.” fortæller Jørgen Nissen.

Udover arrangementerne i Spejlteltet byder Aalborg Festivals på Skovrock, fredagsfester i Karolinelund, gadefester rundt omkring i Aalborg og meget, meget mere. Du kan finde det fulde program lige her.

Lækker lejlighed: Her du får mange kvadratmeter på Vesterbro

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

I Aalborgs midtby finder man en lejlighed, som netop har ramt boligmarkedet.

På Vesterbro bor man tæt på alle byens faciliteter. Her tæller beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Så om du er til shopping i byens skønne gågader, eller til stille og rolige gåture langs Aalborgs smukkeste havnefront, så kan du ikke komme tættere på.

Aalborg Mægleren har fået denne smukke herskabelige lejlighed til salg, og så er den på hele 106 kvadratmeter.

Herskabelig med alle de rette moderniseringer

Lejligheden har en entré, som ender ud i en fordeler gang. Fra gangen er der døre, som fører ind hvert enkelt rum i lejligheden.

Lejligheden har et smukt renoveret køkken og badeværelse, som er blevet moderniseret med respekt for den ældre ejendom. Her er der installeret spots i loftet.

ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

Lejligheden har et godt soveværelse. Derudover er der intet mindre end 3 stuer som i loftet har smuk stuk. Her er indretningsmulighederne uendelige.

Der er masser af plads til et rum til et godt sofaarrangement, en spisestue eller hvis man ønsker et endnu større soveværelse.

ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

Lejligheden er udbudt i en pris til 2.498.000 kroner.

For at læse mere omkring lejligheden, så kan du klikke her.

Eller du kan kontakte Aalborg Mægleren på 98138800 eller på vejgaard@ambolig.dk.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Vind billetter til Aalborg Vinfestival: Se den eksklusive festivalvin her

Skrevet af: Michael Qureshi

I oktober løber Aalborg Vinfestival for tredje gang af stablen i Nordkraft.

Det plejer at være lidt af et tilløbsstykke, når man bliver sluppet løs i vin-himlen, hvor der i år er smagsprøver på intet mindre end 200 vine fra 14 forskellige vinproducerende lande?

Det bliver fredag den 26. oktober og lørdag den 27. oktober, at Aalborg Vinfestival kører. I den forbindelse har MigogAalborg fået muligheden for at udlodde 5 x 2 billetter til Aalborg Vinfestival (læs mere om konkurrencen nederst i artiklen).

Til Aalborg Vinfestival bliver der præsenteret vine fra hele 23 forskellige vinimportører. De byder på smagsprøver, fortæller spændende historier og giver inspiration til gode vinoplevelser i privaten.

Her er den officielle festivalvin

Til lejligheden er den officielle vin for Aalborg Vinfestival 2018 netop præsenteret.

Noir 16, Rebel Bridge, Pinot Noir, Napa Valley, Californien, 2016

“Den har, hvad der skal til, og det sidder, hvor det skal. En meget lækker rødvin med et rent og klart billede af druen Pinot Noir, blød, frugtagtig og med en lang eftersmag.

Vinen har lige fået 5 stjerner i vinavisen i uge 38 og er en super spændende vin.

Alle gæster som fylder deres vintaske med vin købt hos vores udstiller på vinfestivalen, får gratis en festivalvin oven i (max 1 pr. billet),” siger Brian Thomsen, der er medarrangør af Aalborg Vinfestival.

Han er glad for den gode modtagelse, som vinfestivalen har fået i Aalborg, og gæsterne sidste år var meget tilfredse med festivalvinen.

“Kunderne blev meget overrasket over konceptet sidste år. De syntes, det var nytænkning og anderledes, at man fra arrangøren side gav en vinfestivalvin gratis, og at den også kunne smages på vinfestivalen.

Festivalvinen kan i år smages hos Gallovini, en af vore trofaste udstiller som har været med i alle tre år,” forklarer Brian Thomsen.

Flere lokale vinimportører

Blandt importørerne, som har en stand i Nordkraft, er eksempelvis Vineriet, Sydafrika Vinimport, Exclusiva International Gourmet, Nordjysk vinimport, D’Wine (som blev kåret til Årets Vinbar til AALBORG AWARDS), Quist Vine og mange flere.

Her er prisen og detaljerne

Prisen er 190 kr., og selve eventet varer to og en halv time.

“På dagen udleveres et Spiegelauglas samt en vintaske med plads til 6 flasker vin. Fylder du tasken med 6 flasker vin fra vore udstillere, topper vi med 1 flaske FESTIVALVIN oven i – ganske gratis,” fortæller arrangørerne af Aalborg Vinfestival.

Gæsterne til den store vinfestival sluses ind på forskellige tidspunkter i løbet af fredagen og lørdagen.

Du kan se de forskellige tidspunkter og priser herunder;

Fredag den 26. oktober kl. 14.00-16.30 Pris 160,00
Fredag den 26. oktober kl. 17.30-20.00 Pris 190,00

Lørdag den 27. oktober kl. 11.00-13.30 Pris 190,00
Lørdag den 27. oktober kl. 14.00-16.30 Pris 190,00
Lørdag den 27. oktober kl. 17.30-20.00 Pris 190,00

Du kan købe billet og læse mere her

 

KONKURRENCE

I samarbejde med Aalborg Vinfestival udlodder vi 5 x 2 Goodiebags til vinfestivalen. Det inkluderer bl.a. to indgangsbilletter.

Det kan du vinde

2 Billetter til Vinfestivalen fredag kl. 14.00.
2 Vintaske med plads til 6.fl vin
2 Spiegelau glas
2 festivalvin

Man får glas, taske og vin når man har tjekket ind på vinfestivalen.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebookside (publiceret 20.35 mandag d. 24 sep.)
Skriv hvem du vil tage med til vinfestival

Følg gerne MigogAalborg på Facebook – vi har allerede rundte 51.000 følgere.

Kæmpe nyhed afsløret: Lagkagehuset åbner inde midt i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Lagkagehuset er de seneste år blevet Danmarks førende bager-kæde med deres lækre udvalg af kager og bagværk.

Hidtil har det kun været i Skalborg, man har kunne nyde godt af Lagkagehusets lækkerier her i Aalborg.

Men det ændrer sig i det nye år.

MigogAalborg kan nu afsløre, at Lagkagehuset i 2019 åbner en kæmpe afdeling i Aalborgs midtby. Det bliver i det nyåbnede Magasin, hvor Lagkagehuset kommer til at ligge med facade ud til Nørregade.

Magasin og Lagkagehuset ligger sammen i andre byer

Magasin bekræfter nyheden over for MigogAalborg, og det giver i det hele taget god mening, da Lagkagehuset også har afdelinger i Magasin i Århus, Lyngby og på Kgs. Nytorv i København.

“Vores kundematch passer bare rigtig godt til hinanden, og hele konceptet med kombineret bager og café er også helt ideel for vores kundesegment, der gerne vil forkæle sig selv både i og mellem deres shopping,” fortæller Ricky Van Overeem, Head of Food i Magasin, til MigogAalborg.

Men det bliver bedre endnu.

Den nye Aalborg-afdeling kommer til at rumme intet mindre end 127 kvadratmeter – og bliver altså tredobbelt størrelse af afdelingen i Århus.

“Lagkagehusets afdeling i Århus er den, vi har allerstørst succes med pr. kvadratmeter, og her har den gode placering ud mod Strøget rigtig meget at sige. Dog er vi lidt udfordret på pladsen dernede, hvorimod at afdelingen i Aalborg bliver fuldstændig optimal både på størrelse og placering.

Derfor forventer vi selvfølgelig også, at det bliver en stor succes og samtidigt kan gavne de andre butikker,” forklarer Ricky Van Overeem.

Foto: Lagkagehuset

Masser af plads indenfor og udeservering

Der bliver masser af plads til at nyde kagerne, brødet, kaffen og deres helt vildt lækre sandwich i butikken. Derudover bliver der også udeservering ud mod Nørregade.

“Afdelingen i Magasin kommer både til at tilbyde hurtig takeaway, men også den mere afslappende caféstemning med mulighed for udeservering i form af morgenbrød, frokost, kage, eftermiddagskaffe – eller en kold fadøl,” forklarer han.

Foto: Lagkagehuset

Aftalen med Lagkagehuset har været på tegnebrættet i et lille års tid, men da indflytningen kommer til at kræve en større ombygning af den facade, som i dag vender mod Nørregade, så har flere ting, skulle falde på plads.

“Det har været et kompliceret stykke med forskellige udfordringer omkring renovationen, men nu er formaliteterne endelig faldet på plads. Det er svært at sige, hvornår vi står endeligt klar til åbningen – men vi forventer, at det bliver omkring marts eller april 2019.

Nogle gange tager de gode ting lidt ekstra tid, men vi har meget store forventninger – og vi glæder os helt vildt,” slutter Ricky Van Overeem, Head of Food i Magasin.