Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ryd kalenderen: Nyt pizzeria deler gratis surdejspizzaer ud

Af Aske Bisgaard Pedersen

En af de få ting, der er bedre end mad, er gratis mad. Og det er lige præcis, hvad du kan se frem til på søndag d. 6. november kl. 15, når den nye restaurant Fumo uddeler 100 gratis pizzaer.

Det moderne pizzeria har netop modtaget en 2,5 ton tung brændefyret pizzaovn fra Napoli, der skal tilberede de lækre surdejspizzaer over åben ild.

Den splinternye og flotte mosaikovn skal afprøves, hvilket er grunden til, at de tre ejere bag Fumo, Daniel Lehmann Hansen, Lucas Baldi og Kevin Sloth Kesavan, inviterer pizzaglade aalborgensere på et gratis måltid.

“Alle pizzaovne er specielle, så vi vil selvfølgelig gerne teste ovnen ordentligt, så vi er sikre på, vi kan levere den perfekte pizza.

Derfor er det jo oplagt at invitere på gratis pizzaer, så de ikke bare går til spilde,” forklarer medejer Kevin Sloth Kevasan.

Ryd kalenderen: Nyt pizzeria deler gratis surdejspizzaer ud
Ejerne bag Fumo: Daniel Lehmann Hansen, Lucas Baldi og Kevin Sloth Kesavan

Hvis det lyder fristende, og du ønsker at få fingrene – eller tænderne – i en af de 100 gratis pizzaer, så skal du blot svinge forbi Fumo på søndag fra kl. 15 på Godsbanen 20.

Men du skal ikke vente længe, for man forventer stor interesse:

“Vi forbereder pizzaerne på stedet, og vi forventer ikke, at der går adskillige timer, før de 100 pizzaer er langet over disken,” udtaler Kevin.

Åbner officielt 10. november

Hvis du ikke er blandt en af de 100 hurtige og heldige på søndag, så kan du bestille mad hos Fumo fra den 10. november, når de officielt åbner, hvor det våde og grå efterårsvejr kan vaskes væk med lækre surdejspizzaer.

Vores forventninger til kvaliteten er i hvert fald tårnhøje, for det er ikke hvem som helst, der kommer til at jonglere med pizzadej og give kunderne mætte maver.

De tre ejere har samlet set mere end 35 års erfaring i restaurationsbranchen, og de har om nogen smag for en af det italienske køkkens absolutte favoritter. De har nemlig brugt flere år sammen på San Giovanni, der er en af byens bedste italienske restauranter.

Hvad: Gratis pizza
Hvor:
Godsbanen 20
Hvornår:
Søndag d. 6. november kl. 15

Læs mere om Fumo og konceptet i vores tidligere artikel her.

Del artikel

Andre læser også