ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rundstykker og fadøl: Drik dig til Morgenridder på Café Guldhornene

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Guldhornene
Foto: Guldhornene

Café Guldhornene er kendt (… og berygtet) for konceptet “At drikke sig til ridder”, som i al sin enkelhed går ud på, at du skal drikke 10 store fadøl på samme dag.

Hvis du gennemfører udfordringen får du, udover en god brandert, dit eget personale navneskilt med dato hængt op ved baren.

Lørdag den 28. september kan de morgenfriske så prøve kræfter med en helt anden type ridder, når Café Guldhornene inviterer til “Morgenridder”.

Morgenridder med morgenmad og en god promille

“Krofatter har stadig aldrig helt forstået konceptet brunch. Der findes mange slags brunch, både med champagne, full english osv. Men hvorfor ikke en med humle?,” skriver Café Guldhornene om morgenridderen.

Det vil krofatter selvfølgelig lave om på, så hvis du har lyst til at deltage i en fest, hvor morgenhår er dresscode, skal du helt sikkert med til “Morgenridder” på Café Guldhornene.

Konceptet er (næsten) som du kender det, men udover Ridderdyst i Grøn Tuborg og Tuborg Classic, får du også rundstykker med pålæg, kage og kaffe.

Morgenridderen koster 200 kr., og er humle for meget for dig fra morgenstunden, kan du også vælge Premium Rider med cider til 300 kr.

Arrangementet starter kl. 10:00 for de mest morgenfriske, men for syvsoveren er der også gode nyheder: den seneste ankomst er nemlig kl. 12:00.

Hvad: Morgenridder
Hvor: Café Guldhornene, Aalborg
Hvornår: Lørdag d. 28. september fra kl. 10.00

Du kan finde mere info her.

Del artikel