Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rummelige lejemål i grøn boligoase: Kom til Åbent Hus i Hasserisparken

Af Aske Bisgaard Pedersen

Aalborg er en skøn by med et centrum, der emmer af liv og en storbys charme.

Særligt de seneste år, hvor det ene store byggeri er efterfulgt af det andet.

Men det er også en by med fredfyldte grønne skovområder og fuglesang foroven… Og så er der de områder, der er en perfekt kombination af liv i idylliske omgivelser.

Ét af disse er Hasserisparken: Et hyggeligt boligområde, der binder byen og det åbne land sammen i trygge omgivelser.

Nye lejemål i grøn boligoase for hele familien

Hasserisparken består af to 3-etagers kanthuse og 69 moderne lejligheder placeret i et af byens mest attraktive områder i Hasseris Enge i Aalborgs sydvestlige udkant. I områdets etape 3 er der yderligere 56 boliger.

Boligerne er arkitekttegnede, og ved tilblivelsen har der særligt været fokus på at få det mest optimale sol- og lysindfald samt at få Hasserisparken til at være i en perfekt symbiose med de naturskønne rammer.

Imellem kanthusene udspringer belagte, urbane gaderum, hvor der mod syd er direkte udgang til et stort, grønt fællesareal med sø og rekreative områder.

På trods af det store fokus på at bevare naturen i området, er der samtidigt tænkt på de mere underholdende foranstaltninger.

Der er blandt andet etableret en legeplads til de små – eller til de voksne legebørn.

Området er derfor på alle måder ideelt til børnefamilier, da børnene trygt kan færdes omkring på lukkede veje og via et omfattende stisystem. De kan også boltre sig på de grønne fællesarealer eller dyrke sport på boldbanerne.

Selvom boligerne er placeret i rolige grønne omgivelser, er der ikke langt til midtbyen, indkøb og institutioner.

Knap 600 meter til indkøb, 5 kilometer til centrum og blot 2,5 kilometer til både skole og børnehave, hvilket igen er ideelt til dem, der ønsker en adresse, der kan leve op til lidt af hvert.

Rummelige boliger og stor variation

Udover de betagende grønne omgivelser, udskiller de arkitektoniske boliger sig ved store haver, værelser og altaner, og i ejendommene i etape 1 og 2 får man sit helt eget depotrum.

Der er desuden stor variation i boligerne. Så om man er på udkig efter et skønt hjem til én person eller et sted for en børnefamilie, er det muligt at finde den helt rette løsning.

Lejemålene byder på alt lige fra 86 til 114 kvadratmeter med både 3-, 4- og 5-værelses boliger med mulighed for syd- eller sydvestvendt altan med udsigt over den klimavenlige park, Grønningen.

Du slipper samtidig for kampen om parkeringspladserne, der er en daglig udfordring for mange, der bor i Aalborgs centrum. Til lejligheden medfølger nemlig privat parkeringsplads samt mulighed for handicap- og gæsteparkering.

Kom til åbent hus på søndag

Der er blot ganske få boliger tilbage i det naturskønne område i Hasseris Enge, så det er med at handle hurtigt.

De resterende boliger byder blandt andet på 94 kvadratmeter bolig for 8.550 kroner om måneden.

Eller hvad med 110 kvadratmeter for 9.400 kroner om måneden, så der er plads til børnene – eller måske et gamerrum?

Er du på udkig efter en ny bolig i grønne rammer tæt på alt det vigtige i din hverdag? Så kom til åbent hus, der afholdes hver søndag hele august fra kl. 13-14 på Poul Anker Bechs Vej 116.

Du har også mulighed for at booke en individuel fremvisning.

Læs mere om Hasserisparken her.