Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort comeback: Ruben Søltoft laver ekstra show i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Pressefoto
Pressefoto

Ruben Søltoft er tilbage!

Efter tre års pause fra stand-up scenen på grund af stress er den excentriske og sjove komiker nu endelig tilbage.

I foråret 2024 indtager han Danmark med komik i verdensklasse, og han kommer heldigvis også forbi Aalborg.

Det sker på Skråens Royal Stage den 18. maj.

Showene er allerede udsolgt, så nu har Ruben Søltoft indsat endnu et show for at imødekomme efterspørgslen.

Dette bliver 11. oktober 2024.

Glæder sig til showet

I en pressemeddelelse fra Skråen skriver de, at Ruben-fans og stand-up entusiaster igen kan glæde sig til at se den finurlige, elskelige og excentriske komiker præsentere materiale af vanligt overvældende og ekstremt ærlig karakter.

Den klassiske stand up er stadig hans foretrukne felt, og det bliver med en Ruben Søltoft i absolut topform, når han i foråret 2024 rammer de danske byer.

“Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme ud i landet igen og overraske, forbavse og underholde. Det er virkelig på scenen, jeg føler mig allermest levende!”

Sådan siger han selv om den kommende turné med det nye show, der har fået titlen Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

Omdrejningspunktet er den mere eller mindre ufrivillige dannelsesrejse, Ruben har været på siden successhowet Ting fra min mund.

30’erne har på godt og ondt ramt den folkekære stand-upper som et godstog, men heldigvis, eller nærmere selvfølgelig, har det komiske potentiale i kvartlivskrisen vist sig at være katalysator for noget af det allerbedste materiale, Søltoft nogensinde har leveret.

Sandheder på bordet

Det er ‘coming of age’, men hvor man finder ud af, at man i virkeligheden nok bare er ‘of age’.

Historierne står i kø, som geniale og genkendelige frontale sammenstød med virkeligheden, der kan få enhver til at nikke genkendende eller bare grine helt ubehersket.

Der kommer sandheder på bordet, der stikker dybere end tidligere, og emner som forventningspres, normer og selvindsigt kommer under kærlig, komisk behandling, når de i showet flankeres af fuldstændig vanvittige og vaskeægte historier om en nærdødsoplevelse i Mexico og en absurd gidseltagning i egen bil.

”Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?” er et show om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab og genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen – sådan bogstaveligt talt. Det bliver samtidsrelevant, personligt og møghamrende sjovt.

Billetsalget er netop startet, og billetter kan købes i Salling (Aalborg), Skråens Billetcafé (mandag og torsdag kl. 15-17) samt på Billetlugen.dk

Del artikel

Andre læser også