ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter stor succes: Kendte restauratører udvider på Roxana

Af Michael Qureshi

Der er fuld gang i Aalborgs restaurantscene.

MigogAalborg har netop sluttet byens største restaurant-festival Aalborg Eat Out med 9000 solgte billetter, og nu venter nogle hektiske måneder for byens spisesteder med julefrokoster.

Roxana åbnede Ved Stranden i maj måned, hvor man kunne slå dørene op og tilbyde spansk tapas, festlig stemning og gode cocktails.

Stedet har nu eksisteret i et lille halvt år, og de tre kendte restauratører bag Roxana har nu fået tid til at finpudse konceptet.

Alt det bedste Middelhavet

Derfor har ejerne Anne Menendez, Mads Hyllested og Kim Jeppesen fået lyst til at revurdere konceptet omkring køkkenet og bredden på menukortet.

Normalt byder de indenfor til en bid af Spanien – nu udvider de og byder på meget mere på menukortet.

“Vi ønsker at kunne tilpasse os forbrugerne endnu mere, end vi gør i forvejen.

Efter stor succes: Kendte restauratører udvider på Roxana
Roxana

Vi har rigtig mange gæster, som er gengangere, og vi ønsker både at omfavne dem samt de gæster, der besøger os for første gang, med et endnu bredere menukort.

Udover vores spanske specialiteter og tapas, kommer vi til at trække mere på hele Middelhavet end blot den spanske del,” siger Anne Menendez til MigogAalborg.

Disse steder har de i Aalborg

I forvejen har Mads Hyllested Restaurant Applaus og Bistro Dejavu, mens Anne og Kim har Nam og Menendez.

Sammen har de så SMAEK og Roxana. Snart slutter MaPak sig til som en lækker smørrebrødsrestaurant.

Hos Roxana nørder de nu det alsidige middelhavskøkken og lader sig ikke begrænse.

Derfor går de også efter et prisvenligt menukort, hvor alle kan være med.

Flere menuer til en skarp pris

Planen er at sammensætte nogle lækre menuer med forskellige serveringer, så folk kommer godt rundt i de lækre smage og køkkener, som vi kender fra Sydeuropa.

Der vil derfor nu være mulighed for tapas ligesom før, men også flere individuelle serveringer (a la 3 retter) som blandt andet tager hånd om det italienske køkken og dets mange lækkerier, og mixer med det spanske.

”Vi oplever en rigtig god feedback fra vores gæster, som ofte synes godt om at smage en masse forskelligt mad.

Men vi lytter også meget til vores gæster og mærker efter, hvad de mangler for at få den bedst mulige oplevelse hos os.

Mange har for vane at tro at en restaurantoplevelse blot handler om mad – men det handler om meget mere end det.

Derfor laver vi altid denne halvårsstatus for at samle sammen på de kommentarer og feedback, som vi har fået, og på den måde retter vores butik ind,” siger Mads Hyllested.

Roxana sætter fra dags dato gang i deres menuudvidelse, og man vil fra nu af kunne besøgt restauranten og smage de nye retter, som man kan læse om på restaurantens hjemmeside roxana.dk.

Resten af året vil der hver være DJ hver fredag og lørdag, når weekenden byder op til en mere festlig og uformel stemning.

Du finder Roxana i smørhullet af 9000 Aalborg på adressen Ved Stranden 5.

Del artikel