Et år i Aalborg: Rotpunkt fejrer fødselsdag med et brag i weekenden

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Det er et år siden, at den fremadstormende køkkenkæde Rotpunkt åbnede butik i Aalborg.

Den flotte butik på Håndværkervej har oplevet noget nær en eventyrlig modtagelse blandt aalborgenserne, samt de nordjyder der gerne kører lidt ekstra for kvalitet og god service.

Butikken har været et friskt pust i køkkenbranchen.

Rotpunkts ambition er at gøre tingene lidt anderledes i en ellers meget klassisk branche.

Rotpunkt kan levere costum made køkkener designet lige efter kundens smag, blandt andet 27 forskellige skabsfarver uden merpris, over 300 forskellige låger, massive egetræsskuffer samt meget andet.

Har været et fantastisk første år i Aalborg

Det er noget, som har vakt opsigt og sikret et flot første år her i Dobbelt A.

“Vi er blevet taget så godt imod, og det er vi meget glade for. Det har været et fantastisk år for vores butik her i Aalborg,” fortæller butikschef Jennie Oxlade til MigogAalborg.

1 års fødselsdagen fejres også med et Åbent Hus i denne weekend d. 6 og 7 oktober fra 10-15:00.

“Vi holder fødselsdagsfest, med godt til ganen og en fantastisk kampagne til vores kunder. Der er mulighed for at komme ud og se de flotte køkkener, og få en masse inspiration,” forklarer Jennie Oxlade.

Der er også noget at komme efter, hvis man slår til og laver en aftale i weekenden med Åbent Hus.

“Hvis man laver en aftale med os i denne weekend. Får kunden mulighed for enten at få en gratis Quooker eller et gavekort på 10.000 kroner til Brdr. Sørensen møbler, når køkkenet leveres.

Vi glæder sig til en spændende weekend, hvor folk kan droppe ind i butikken, få inspiration, hygge sig med lidt lækkert og lave en god handel” fortæller Jennie Oxlade.

Kommer flere spændende arrangementer

Hun fortsætter;

“Vi elsker at have mange mennesker i vores butik. Vi har også været glade for at lave forskellige arrangementer i løbet af året, hvor vi blandt andet havde Camilla Framnes inde og holde et foredrag, samtidig med at vi serverede lækker sund mad.

Vi kunne ikke fylde en stol mere ind i butikken, da Camilla var her,” forklarer Jennie Oxlade.

Butikschefen i Rotpunkt understreger, at man kan forvente flere spændende arrangementer i butikken med fokus på blandt andet indretning, sundhed og andre relevante emner.

Stor fordel at være en del af international kæde

Rotpunkt har leveret til flere spændende renoveringer/nybyggerier i hele Nordjylland, og har haft mulighed for at være med til at sætte præg på mange fantastiske nordjyske boliger.

Det er derfor en stor fordel at være en del af Rotpunkt køkken-kæden.

” Vi er hvert år i september på nyhedsmesse, som afholdes på fabrikken med introduktion af nyhederne indenfor køkkendesign og man føler helt sikkert, at man har fingeren på pulsen i forhold til alt det nye, der sker inden for branchen.

Trenden viser, at kunderne går meget mere efter personlige indretninger i stedet for det klassiske køkkendesign, og der kan vi blandt andet godt mærke på vores åbning i Aalborg, at vi skiller os ud,” forklarer Jennie Oxlade.

Hun supplerer;

”Folk har virkelig også forstået, at hos os er der ingen begrænsninger, uanset hvor stort eller småt køkken, man skal bruge.

Jeg har det også sådan, at i stedet for at få et køkken man kan leve med, så er det langt bedre at få et køkken, man ikke kan leve uden,” siger Jennie Oxlade.

Du kan komme til fødselsdagsfest og Åbent Hus i Rotpunkt på Håndværkervej 7 både lørdag og søndag i weekenden fra 10-15.

Du kan følge ROTPUNKT AALBORG på Facebook her

Se flere af ROTPUNKT produkter her

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15