Rotpunkt åbner året med et brag: Se de største køkkentrends

Skrevet af: Michael Qureshi
Butikschef i Rotpunkt Jennie Oxlade i midten
Butikschef i Rotpunkt Jennie Oxlade i midten

Annonce

I begyndelsen af september åbnede den fremadstormende køkkenkæde Rotpunkt sin første butik i Aalborg.

Den flotte butik på Håndværkervej har fået en forrygende start i Aalborg, hvor man allerede har fordoblet antallet af personale.

Der bliver også brug for alle mand, når Rotpunkt åbner 2018 med en af deres største weekender på hele året.

På lørdag den 6. januar og søndag den 7. januar er der et kæmpe event i Rotpunkt med mad, bobler og en masse vilde konkurrencer.

 

Vind gavekort til Brdr. Sørensen på 10.000 kr.

Derudover kan man blandt andet vinde gavekort til møbel- og interiørbutikken Brdr. Sørensen på både 10.000- og 5.000 kr. blandt alle dem, der laver en aftale i den weekend.

“Køkkenbranchen er meget sæsonpræget, og januar er en af de allerstørste måneder. Der er mange, som skal i gang med deres nytårsfortsæt om at få lavet nyt køkken, så det bliver en af vores største weekender på året.

Det markerer vi på en helt speciel måde, og vi håber, at rigtig mange kigger forbi i løbet af de to dage,” siger Jennie Oxlade, der er butikschef i Rotpunkt Aalborg.

En række nyheder præsenteres

Blandt andet vil de store køkkentrends for 2018 blive præsenteret samt en række nyheder inden for køkkendesign. Det er en af de fordelene ved at være en del af en større international kæde.

“Vi glæder os til at fortælle om alle de nyeste trends og præsentere vores 2018 nyheder her i den første weekend i januar.

Vi er en gang om året nede på den tyske fabrik, og man føler helt sikkert, at man har fingeren på pulsen i forhold til alt det nye, der sker inden for branchen. Folk går ikke så meget efter det klassiske køkken mere, og der kan vi blandt andet godt mærke på vores åbning i Aalborg, at vi skiller os ud,” forklarer Jennie Oxlade.

På denne første weekend i januar bliver der noget godt til ganen i form af noget lækkert mad, som man kan gå og nipse lidt af, samt bobler som hører med sig til denne festlige weekend i Rotpunkt.

Der vil ud over gavekortene til Brdr. Sørensen også være et væld af andre fede konkurrencer, som ikke er købsbetingede. Der kommer en del meget eftertragtede produkter på spil.

Det første event af flere i 2018

Hos Rotpunkt glæder man sig til at byde 2018 velkommen med det her event, som de også lover bliver det første af flere spændende i løbet af det nye år.

Rotpunkts ambition er at gøre tingene lidt anderledes i en ellers meget klassisk branche.

Blandt andet kan Rotpunkt lave costum made køkkener designet lige efter kundens smag, 26 indvendige farver uden merpris, over 300 forskellige låger samt meget andet.

“Det skal være en anderledes oplevelse at være kunde hos os. Vi har eksempelvis samarbejde med en del lokale virksomheder. Så tager vi personligt med vores kunder ud til vores samarbejdspartnere og hjælper med at rådgive bedst muligt.

Folk har virkelig også forstået, at hos os er der ingen begrænsninger, uanset hvor stort eller småt køkken, man skal bruge.

Jeg har det også sådan, at i stedet for at få et køkken man kan leve med, så er det langt bedre at få et køkken, man ikke kan leve uden,” siger Jennie Oxlade.

Du kan læse mere om Rotpunkt i vores første artikel om kædens åbning i Aalborg her

Rotpunkt har fået fantastisk modtagelse i Aalborg

Rotpunkt har også indgået flere strategiske samarbejder med lokale aktører som Brdr. Sørensen, Mosaikhjørnet, Din Mægler og Thorkild Kristensen.

“Vi har hånden på hjertet fået en fantastisk start i Aalborg, og vi er enormt stolte over, hvor godt vi er blevet taget imod. Vi har fokus på at gøre det endnu bedre i 2018, hvor vi gerne vil vokse sammen med Aalborg, som er en by i flot vækst.

Vi vil ikke være de største men de bedste på service og rådgivning. Vi sørger for at være med fra start til slut, så kunderne føler, at de får deres ønsker opfyldt. Så vi tror på et godt 2018, hvor vi jo åbner året med vores store weekend,” slutter Jennie Oxlade.

Du kan følge Rotpunkt Aalborg på Facebook her

Se flere af Rotpunkts produkter her

 

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15