6 meter højt juletræ og gratis julekoncerter: Salling ROOFTOP skruer helt op for julestemningen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I Aalborg er juleudsmykningen flottere end nogensinde med hundredvis af juletræer, julekugler og masser af lys. 

I Salling er julen noget også helt særligt, og aldrig har julen været så længe ventet som i år. Derfor er der skruet endnu mere op for den magiske stemning i hele det julepyntede stormagasin.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

Vi kan blandt andet se frem til et et nyt 6 meter højt juletræ på Salling ROOFTOP, den flotteste interaktive LEGO vinduesudstilling og en perlerække af stemningsfyldte intim julekoncerter helt gratis under åben himmel.

Intime julekoncerter på ROOFTOP – med fri entré

Salling gør alt for at sikre en tryg og sikker julehandel i et stormagasin, der er pyntet smukt op efter alle kunstens regler. Traditionen tro inviterer Salling desuden til en række gratis intim julekoncerter på Salling ROOFTOP i Aarhus og Aalborg, og i år er der skruet op for musikken:

”Julen er et stort højdepunkt for Salling, og vi glæder os hele året. Netop i år, hvor vi måtte droppe den store lystændingsfest pga. Covid-19, har vi lyst til at give en ekstra julegave til alle, og vi inviterer derfor til en række gratis mindre intimkoncerter på Salling Rooftop i både Aalborg & Aarhus spredt hen over hele julen.

Her under åben himmel og med den fantastiske 360 graders udsigt over byerne, kan vores gæster tage en velfortjent shopping-pause og nyd de stemningsfulde julekoncerter og vores nye kæmpe juletræ i lys og metal ”, siger Sallings Head of marketing, Birthe Wiberg.

Årets koncertprogram består af en række dygtige artister og er en variation af mindre julekor, jazz og vokalgrupper. De første koncerter starter allerede i denne weekend, hvor en række dygtige jazzartister vil gæste de to ROOFTOPs.

Derudover kan man resten af julen bl.a. opleve en korkoncert med acapella-koret Local Vocal, barbershop-kvartetten HusAar og en underholdende blueskoncert med Peter Nande og Tim Lothar.

Du kan finde programmet for julekoncerterne her.

Alle koncerter er under åben himmel og med fri entré. Pga. covid-19 er der dog et begrænset antal pladser, så gæsterne opfordres til at komme i god tid. I tilfælde af dårligt vejr rykkes koncerterne til et nyt tidspunkt.

Nyt funklende juletræ på ROOFTOP

Ingen jul uden et funklende juletræ. I år kan stormagasinets gæster også opleve et knap 6 meter højt juletræ skabt i metal og lys, og Salling håber, at man vil kigge forbi for at se det flotte træ kaste lys over byen.

I år er der også skruet ekstra op for lækkerierne på Salling ROOFTOP – hvad enten det er til frokost, kaffe eller en drink.

Menukortet byder både på lækre retter til hele familien og de sikre juleklassikere, såsom gløgg og æbleskiver og det populære julebræt. Fra den 20-22 dec. kan man nyde hjemmelavede belgiske vafler, når de i julens anledning laves på ROOFTOP fra kl. 12-18.

Foto: Okan Gültekin

En tryg julehandel hos Salling

I Salling gør alt for at sikre en julehandel med høj sikkerhed og tryghed for både kunder og medarbejdere. Ud over plexiskærme, ansigtsmasker, håndsprit og afstandsmarkører har Salling intensiveret rengøringen og undervist personalet i, hvordan man både kan holde afstand og yde den service, som Salling er så kendt for.

Derudover har Salling udvidet åbningstiderne, og man kan som en ekstra service få bragt julegaverne direkte til døren.

I forbindelse med årets største shopping-dag Black Friday har stormagasinet iværksat en række initiativer, der netop skal sikre den trygge shopping-oplevelse.

Eksempelvis er åbningstiderne udvidet (6-24), kampagnen strækker sig i år over 3 dage, og der lukkes mindre end halvdelen af det maksimale antal kunder ind. Som ClubSalling-medlem kan man desuden vælge sin helt egen shoppedag, hvor der er masser af plads og de samme gode rabatter.