Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forvandling i Skallerup: Romulus Spa & Wellness præsenterer helt nye faciliteter

Af Stine Kjølby Christensen

Efteråret banker insisterende på døren og efter en sommer, der ikke just har lokket os til at tilbringe lange timer på solstole ved de danske strande, er det nu tid til at tænke på, hvordan vi i stedet kan få mest muligt ud af efteråret.

Er man villig til at køre blot 40 minutter væk fra Aalborg, så er der altså virkelig luksus og forkælelse at komme efter, der uden tvivl kan få dig til at glemme alt om tid og sted.

Skallerup Seaside Resort har brugt en del af foråret og sommermånederne på at udvide deres ellers i forvejen lækre wellness-afdeling, Romulus – spa & wellness, der er kendt og elsket af nordjyder såvel som turister.

Forvandling i Skallerup: Romulus Spa & Wellness præsenterer helt nye faciliteter

Romulus ligger i forbindelse med feriecenteret, men har egen indgang og kan derfor også besøges af gæster, der ikke bor på centeret.

MigogAalborg tog (igen, igen) afsted mod Vesterhavet for at teste de nye faciliteter.

Helt nye faciliteter

Når du træder over dørtærsklen til Romulus, træder du samtidig ind i en verden, der straks leder tankerne tilbage til de romerske kurbade.

Som en gæst sagde, da han hørte, at det havde eksisteret i hele 18 år: “Det ser jo ellers så nyt ud. Samtidig med, at det ser gammelt ud.”

Det er lige præcis sådan, vi også har det med Romulus.

Forvandling i Skallerup: Romulus Spa & Wellness præsenterer helt nye faciliteter

De nye faciliteter opdager du allerede i omklædningen, der nu har fået ekstra bade og generelt mere plads.

Luksusfølelsen starter allerede her ved synet af de ferskenfarvede fliser og guldbelagte brusere, som du selv kan indstille temperaturen på – vigtigt!

Ved siden af badene er Romulus vært ved de lækre produkter fra Kerstin Florian, der med sine lækre planteekstrakter sikrer dig et rigtig godt grundlag for en dag i forkælelsens tegn.

Efter et varmt bad iklæder du dig nu den udleverede bløde kåbe samt badetøfler – og så kan rejsen ellers for alvor begynde.

Forvandling i Skallerup: Romulus Spa & Wellness præsenterer helt nye faciliteter

En tur til Romerriget

På den anden side af væggene ligger det gamle Romerrige. I hvert fald den del af det, vi gerne vil besøge.

Udover en tur i wellness-afdelingens vidunderlige termalbade, hvor temperaturen stiger, og pulsen falder, kan du også lægge vejen forbi de varme dampbade, hvor duften af appelsin og eukalyptus hænger som en revitaliserende sky i luften.

I Romulus’ nyeste tilføjelse finder du det unikke floating-bassin, som også har til formål at hjælpe dig med at opnå en dyb indre ro.

Forvandling i Skallerup: Romulus Spa & Wellness præsenterer helt nye faciliteter

Vandet i bassinet er opvarmet til præcis din kropstemperatur og indeholder rigelige mængder salt, der giver dig mulighed for ubesværet at svæve i vandoverfladen.

Omgivelserne omkring bassinet er badet i dæmpet belysning, og når du først har fundet den perfekte position i vandet, vil du opleve en fortryllende udsigt direkte op til en klar stjernehimmel.

Forvandling i Skallerup: Romulus Spa & Wellness præsenterer helt nye faciliteter

Derudover vil vi gerne fremhæve en ellers lidt “hemmelig” detalje: Musikken spiller kun under vandet, hvilket giver en næsten symbiotisk følelse af, at lyden kommer indefra én selv og nærmest smelter sammen med kroppen.

Med udsigt til Vesterhavet

Når – eller hvis – du formår at flytte dig fra floating-bassinet, kan du passende bevæge dig udenfor på Romulus’ nye solterrasse.

Udover en lang række liggestole under åben himmel har udendørsbassinet også gennemgået en imponerende transformation.

Forvandling i Skallerup: Romulus Spa & Wellness præsenterer helt nye faciliteter

Bassinet er nu blevet en mere integreret del af de omkringliggende omgivelser og har også fået sig et æstetisk løft med en smukt koboltblå mosaikfinish.

En verden af velvære

Hvis du ønsker at opgradere din wellness-oplevelse under dit ophold, kan du nemt booke en tid til en behandling hos en af Romulus’ erfarne kropsterapeuter hjemmefra.

På wellness-menuen er der nemlig også nyheder. Fremover kan Romulus tilbyde japansk lifting, der trods sin nyhedsværdi har mange år på bagen i skønhedsbranchen.

Denne behandling kombinerer traditionel japansk ansigtsmassage med moderne ansigtsplejeteknikker, som giver din hud ny glød og et naturligt ansigtsløft – helt uden brug af nåle eller kemikalier.

Til behandlingen gjorde terapeuten ligeledes brug af Romulus’ naturlige produkter, der let blev masseret ind i huden på nøje udvalgte zoner, der dermed skulle være med til at stimulere ansigtsmusklerne og få kroppen til at udskille affaldsstoffer.

Selvom vi ikke kan garantere, at behandlingen fik os til at se 10 år yngre ud, kan vi sige, at de 50 minutter fløj afsted alt for hurtigt.

Hele oplevelsen var yderst behagelig og afslappende fra start til slut, og vi kan klart anbefale at booke tid til en af Romulus’ mange velvære-oplevelser.

Romulus – spa & wellness holder åbent alle dage fra kl. 9-18, og du finder yderligere info lige her.

Del artikel

Andre læser også