Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sushi ad libitum og lækre cocktails: Vi har testet Aalborgs nye restaurant

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Pingvins tidligere lokaler på Adelgade 12 er uigenkendelige.

De store lokaler huser nu Roku Izakaya, Aalborgs nyeste sushirestaurant, og ejerne har formået at omskabe rammerne i nordisk-japansk stil.

En prominent bar er placeret i starten af restauranten, som afslører at de vægter cocktailoplevelsen højt – ligesom på søsterrestauranten Catch Sushi.

Sushi er dog alfa og omega på en sushirestaurant, og derfor var vi på besøg til frokost for at prøvesmage ad libitum konceptet.

Sushi ad libitum og lækre cocktails: Vi har testet Aalborgs nye restaurant
Foto: Simone Kjølby Christensen

Mad og service sidder lige i skabet

Vi tog plads i restaurantens “udestue” med de store vinduespartier; en placering vi tror bliver rigtig populær så snart foråret kommer, og baghaven får lov til at blomstre.

I stedet for at skulle vente på at en tjener kommer forbi, er serveringen så smart indrettet, at man bestiller al sin mad og drikkelse via en tablet.

Her får du et komplet overblik over alle forretter, sushi-retter, desserter og drikkevarer, som du nemt kan klikke ned i din kurv.

Vi valgte tuna sashimi, seaweed salat, veggie gyoza og crispy duck til forret og prøvede både ricepaper crispy duck og ricepaper veggie, før vi gik i gang med selve sushien.

Sushi ad libitum og lækre cocktails: Vi har testet Aalborgs nye restaurant
Foto: Simone Kjølby Christensen

Forretterne sad lige i skabet. Lige dele sprøde, bløde og velduftende. Især tuna sashimi’en imponerede os med den let syrlige sauce.

Vores sushiudvalg blev en blanding af alt godt fra “havet”: Crunchy rolls, nigiri, uramaki, deluxe maki og futomaki.

Heldigvis har ejerne taget de gode takter med fra deres seks restauranter, der bl.a. tæller Catch Sushi og Alleys, og det betyder, at alt fra smag til service sidder lige i skabet, selv i åbningsugen.

Det store udvalg af sushi kommer også til at tilfredsstille de gæster, der elsker at frekventere Catch.

Køkkenet i Roku er større end Catch, og det betyder et større udvalg af sushi med spændende tilføjelser til de i forvejen populære ruller.

Sushi ad libitum og lækre cocktails: Vi har testet Aalborgs nye restaurant
Foto: Simone Kjølby Christensen

Uanset om du leder efter et godt date spot, et sted du kan få nogle cocktails før byturen, eller du bare har lyst til god sushi, er Roku Izakaya et besøg værd.

Priserne er 219 kroner for all-you-can-eat frokost alle ugens dage, 259 kroner for all-you-can-eat mandag til torsdag aften og 279 kroner for all-you-can-eat fredag og lørdag aften.

Læs mere om Roku og bestil bord her.

Del artikel