Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis aktiviteter for hele familien: Kom til stort AaB-event i weekenden

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Den laaaaange vinterpause er snart forbi, og i næste weekend går AaB igen på banen i den hjemlige Superliga for at sikre pladsen i top seks, og hvem ved – måske gå efter medaljer og/eller kvalifikation til Europa?

Men allerede i denne weekend kommer det til at dufte lidt af fodbold i Aalborg.

I sommer kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at flere samarbejdspartnere med tilknytning til AaB vil skabe Europas første fanskabte kultur- og oplevelseshus med fodbolden som omdrejningspunkt – under navnet “Rød”.

Man ønsker på sigt at skabe et hus, der tilbyder oplevelser til et internationalt publikum om cirka tre år, men du kan være med til at tage forskud på glæderne.

Læs mere om det her.

Fodbold, fællesskab og kreativitet

Folkene bag inviterer nemlig til RØD Lørdag, hvor du vil kunne opleve aktiviteter for hele familien, i et univers centreret om fodbold, fællesskab og kreativitet.

Programmet indeholder alt fra spændende talks, kreative udfoldelser og leg til unikke, interaktive og engagerende udstillinger med lokal, national og global fodboldkultur i fokus.

“Dette er vores forsøg på at showcase prototyper på, hvad man kan forvente når oplevelses- og kulturhuset RØD står færdigt,” fortæller arrangørerene.
Gratis aktiviteter for hele familien: Kom til stort AaB-event i weekenden
Foto: RØD
Michael Meelsen Nielsen (T.V) og Lasse Yde Hegnet

Det kan du opleve til RØD Lørdag

Det er ganske gratis at komme til RØD Lørdag (du skal blot hente en gratis billet her), og der bliver nok at give sig til.

Det hele finder sted på Studenterhuset, hvor RØD Lørdag indtager både caféen, 1. sal og koncertsalen.

I caféen kan man bl.a. male sit eget flag eller banner, der vil være poetry-workshop, Virtual Reality og en Goal Station, hvor du kan teste dine evner.

På 1. sal kan du opleve en prototype på den type fortælling, som folkene bag “Rød” ønsker at skabe, når huset efter planen står færdigt.

Hør om AaB’s strategiske fremtid – og mød legenden over dem alle

I koncertsalen kan du høre Medianos Peter Brüchmann i samtale med Thomas Bælum om AaB’s strategiske fremtid klokken 13.00, inden groundhopperen Nicolai Bryde fortæller om sine mange rejser rundt i fodbold-verdenen.

Klokken 16.00 har “Rød” fået en af de største AaB-legender til at kigge forbi. Tidligere sportsdirektør Lynge Jacobsen kommer nemlig for at diskutere “Hvad er fodbold?” i debat med Weekendsavisens Asker Hedegaard Boye.

Det fulde program:

Gratis aktiviteter for hele familien: Kom til stort AaB-event i weekenden

“RØD Lørdag handler ikke kun om fodbold. Det handler om fællesskab, poesi, oplevelser og kultur. Det er en dag dedikeret til det, vi drømmer om at Aalborg skal være.

Vi håber så mange aalborgensere som muligt vil komme forbi og se/høre vores tanker og dele deres med os. Vi lover det bliver sjovt og spændende,” fortæller arrangørerne.

Du kan sikre dig din gratis billet her

Du kan læse mere om RØD Lørdag her.