Rød løber, bobler og goodiebags: Kom til Girls Night Out i biografen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Når der er gået for meget hverdag i den, med alt hvad det indebærer af travlhed på jobbet, rengøring, skrigende unger og en doven kæreste, så kan man ind i mellem godt drømme sig væk til lidt mere glimmer på tilværelsen.

Det har Nordisk Film Biografer svaret på, når de på onsdag d. 26. juni inviterer til Girls Night Out over hele landet.

Her kan du passende tage dine bedste veninder under armen, hoppe i glasskoene og håbe på, at dit græskar forvandler sig til en smuk karet.

Live-musik, rød løber og champagne

Arrangementet kan selvfølgelig også opleves her i Aalborg, hvor biografen i Kennedy danner rammen om Girls Night Out.

Udover, at man kan opleve forpremieren på den længe ventede musikfilm Yesterday, af skaberne bag kultfilmen Love Actually, vil der 30 minutter før filmstart ske en masse girly ting.

Det hele starter med, at biografen ruller den røde løber ud, så du kan føle dig som en rigtig Hollywood-stjerne på vej til Oscarshowet. Dernæst bliver du mødt af et glas søde bobler og lækre snacks.

Du kan også se frem til små overraskelser fra både Lakerol, Malaco og Kims.

Men det er bestemt ikke alt:

Magasin vil nemlig også kigge forbi med to erfarne makeup-artister, som giver gode råd og måske hjælper lidt med stylingen, hvis du ikke lige nåede at lægge glamour-masken inden afgang.

Derudover vil alle deltagere modtage en lækker goodiebag fra netop Magasin, som blandt andet inkluderer et gavekort til alle gæster.

Lige inden filmen starter, vil der være lodtrækning om et gavekort på 1000 kr. til en personlig shopper i Magasin.

Det hele bliver krydret med live-musik som i dagens anledning – selvfølgelig – er i ægte The Beatles-stil med fremførelse af deres største hits.

Stjernespækket komedie i vente

Filmen der vises til Girls Night Out handler om den talentfulde musiker, Jack, der har svært ved at bryde igennem.

Efter en ulykke vågner han op og finder ud af, at han er den eneste, der kan huske The Beatles og deres sange, som om, at de aldrig har eksisteret.

Den unge musiker har nu pludselig chancen for at udgive deres største hits som sine egne og få den succes, han længe har kæmpet for.

Foto: Nordisk FIlm

Den Oscar-vindende instruktør Danny Boyle (‘Slumdog Millionaire’) og manuskriptforfatter Richard Curtis (‘Love Actually’ og ‘Notting Hill’) er gået sammen for at skabe den humoristiske feel-good film.

Hvad: Girls Night Out med forpremiere på Yesterday
Hvor: Nordisk Film Biografer Kennedy
Hvornår: 23. juni. Filmen starter kl. 19.00 (Mød op 30 min. før for rød løber, bobler og goodiebags)
Pris: 130 kr.

Du finder billetinfo lige her.

Nyt fra statsministeren: Indfører krav om mundbind i den kollektive transport

Skrevet af: Redaktionen

Efter flere måneder uden corona-pressemøder fra Statsministeriet, var der i dag klokken 11.00 indkaldt til pressemøde, hvor Mette Frederiksen meldte nyt ud.

Allerede i går aftes kunne flere medier skrive, at hovedbudskabet på pressemødet ville være et krav om, at passagerer ifører sig mundbind, når man bruger offentlige transportmidler.

Og det var netop også det første, som statsministeren udtalte sig om på pressemødet:

“Vi indfører nu et krav om, at man skal bære mundbind i den kollektive transport på alle tider af døgnet (…) Det har før været en anbefaling. Nu bliver det et krav.”

Tiltaget træder i kraft om en uge – altså lørdag den 22. august.

Det kan senere blive nødvendigt at indføre kravet andre steder, eksempelvis i supermarkedet eller ved lægen.

Det lokale fokus

Mette Fredriksen lagde også vægt på, at det nu er helt lokalt, at corona skal bekæmpes.

Smittekæderne skal brydes lokalt og den lokale indsats kan variere, så hvis der er smitte i ens kommune kan der komme specifikke regler lokalt.

Corona skal bekæmpes ud fra en såkaldt tretrinsraket: Test, opsporing og så isolation og karantæne.

… Opdateres

Sent i aftes kunne Folketingets partier og regeringen melde ud, at de er blevet enige om en ny aftale for genåbningens fase 4 – det kan du læse mere om her.

Starter i morgen: Skagen Fiskerestaurant introducerer det store søndags frokostbord

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborgs nye fiskerestaurant har fået en flyvende start med deres flotte indretning og strandsand på gulvene og ikke mindst den store udendørs terrasse, der flittigt bruges i disse skønne sommerdage.

Nu er Skagen Fiskerestaurant på Budolfi Plads klar med endnu en nyhed. Fra i morgen og hver søndag fremover kører de med et helt nyt koncept.

De kalder det for det store Søndags frokostbord, og man får ærlig talt mundvand, når man læser, hvad der findes af lækkerier på menuen.

Lækre favoritter i buffet

Det bliver med adskillige af restaurantens favoritter på menukortet serveret i en lækker buffet og selvfølgelig med særligt fokus på alle forholdsregler omkring Covid-19.

På buffeten er der blandt andet retter som;

Marineret sild med Karry Salat, kapers og løg.
Pandestegte rødspætter med remoulade og tyttebær
Pandestegte fiskefrikadeller med løgkompot og citron

Du kan allerede nu booke bord til i morgen søndag d. 16. august, eller en af de kommende søndage her.

Skulle du være så heldig at vinde nedenstående konkurrence, og du allerede har reserveret bord til en specifik søndag, så får du naturligvis den frokost betalt med ledsager.

KONKURRENCE

Lige nu kører MigogAalborg en konkurrence i samarbejde med Skagen Fiskerestaurant.

Vind en Søndags frokost for 2 personer på Skagen Fiskerestaurant inkl. 2 fadøl/sodavand. Vi udlodder 4 x 2 blandt deltagerne i konkurrencen.

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogAalborgs Facebook-side lørdag d. 15. august 9.30
Skriv hvem du vil invitere med på en hyggelig frokost på Skagen Fiskerestaurant i Aalborg

Aftale for Fase 4 er på plads: Her er de nye tiltag

Skrevet af: Michael Qureshi

Sent i aftes kunne Folketingets partier og regeringen melde ud, at de er blevet enige om en ny aftale for genåbningens fase 4.

De stigende smittetal har ændret i de oprindelige planer for fase 4, hvor man havde regnet med at genåbne diskoteker og natklubber samt blandt andet hæve forsamlingsforbuddet.

Men i den nye aftale har man forsøgt at finde et kompromis på flere ting, men sikkert er det, at nattelivet som sådan skal forblive lukket til 31. oktober.

Til gengæld får restauranter, caféer og barer lov til at holde åbent helt frem til klokken 02.00 forudsat, at de ikke lukker nye gæster ind fra klokken 23.00.

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde i dag klokken 11.00, hvor hun vil komme med yderligere nyt.

Det er med i aftalen

Herunder kan du se væsentlige punkter i den nye aftale meldt ud af Justitsministeriet i aftes.

  • Steder, hvor der drives natklub, diskotek eller lignende (dvs. steder med få siddepladser, dansegulv osv.), skal holde lukket til og med den 31. oktober 2020.
  • Hvis steder, der har været drevet som natklub mv., inden for de regler, der gælder på det pågældende område, kan ændre deres indretning og aktiviteter i overensstemmelse med de retningslinjer, der gælder for restauranter, barer og lignende, kan de åbne på samme vilkår som disse.
  • Den tilladte åbningstid for restauranter, barer, caféer og lign. med bevilling hertil udvides til kl. 02.00, forudsat at man ikke lukker nye gæster ind efter kl. 23.00.
  • Forsamlingsforbuddet på 100 personer forlænges til og med den 31. oktober 2020, men aftaleparterne vil ved udgangen af september 2020 vurdere, om der er grundlag for at lempe forbuddet tidligere.
  • Forsamlingsforbuddet på 500 personer til siddende arrangementer forlænges til og med den 31. oktober 2020.
  • Udendørs begravelser og bisættelser omfattes af et forsamlingsforbud på 200 personer.
  • Det undersøges, om der kan afvikles koncerter med flere end 500 personer på samme vilkår som Superliga-fodbold. På samme måde undersøges det, om reglerne kan udvides til andet professionel idræt.
  • Reglen om, at turister skal have booket seks overnatninger for at måtte rejse ind, ophæves.
  • Testsvar skal ligge klar inden 24 timer for 80 procent af de testede – skal ske via øget laboratoriefacilitet i Vestdanmark.