ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rocken gi’r tilbage: Aalborg Streetfood klar med stor velgørenhedskoncert

Af Emil Kjær Jørgensen

Vil du støtte en god sag og samtidig opleve hele tre koncerter på én aften?

Så skal du til koncert på Aalborg Streetfood på fredag, d. 11 november, når de inviterer til Rocken Gi’r Tilbage, hvor al overskuddet går til et godt formål.

Dørene åbner allerede klokken 19.00, og så går det ellers løs med den første koncert klokken 20.00.

Billetprisen er bare 100 kr for en rigtig rockfest – og så støtter du samtidig det gode formål.

Billetter kan købes allerede nu lige her, i døren på aftenen, eller i baren hos Aalborg Streetfood.

Støt de Danske Hospialsklovne

Rocken Gi’r tilbage er et projekt, der vil skabe awareness for indlagte børns hverdag på danske hospitaler.

“Hvor vi andre nu har fokus på inflation, krig og de rædsler, som sker på den anden side af vores grænser.

Rocken gi'r tilbage: Aalborg Streetfood klar med stor velgørenhedskoncert

Hvert år bliver ca. 75.000 børn indlagt på de danske sygehuse i kortere eller længere perioder. I dag når Danske Hospitalsklovne kun halvdelen af de besøg de vil, men de vil gerne nå mange flere.

Det vil vi ændre gennem tre fede rockkoncerter i én rundt i landet på otte lokationer rundt i landet indtil videre. Overskuddet går naturligvis til Danske Hospitalsklovne, og flere koncerter er allerede i pipelinen dog uden dato,” fortæller folkene bag.

I dagens anledning har Aalborg Streetfood åbnet baren fra 18-24, mens du også kan købe mad fra den populære bod DuckIt fra klokken 18.00 – 20.00

Disse bands kan du opleve

Det er tre bands fra den danske undergrund, der har slået sig sammen og giver nu et slag for rocken i hele Danmark. Veneer i øst, TooSober i vest og Haunted Jazz i midten lover sammen en rockfest uden lige, og de giver på samme tid Aalborgs støtte tilbage til et velgørende formål.

“Rock-repertoiret er spændt bredt over de tre medvirkende bands, og vi kan derfor love en aften til enhver smag i en god sags tjeneste. Der er derfor mulighed for at få spredt sin horisont indenfor denne tidløse musikgenre, og med god samvittighed over billetprisen på kun 100 kroner,” fortæller Aalborg Streetfood om koncerten.

𝐕𝐄𝐍𝐄𝐄𝐑:

Københavnerdrengene fra Veneer spiller op til den groovy rockside med et løfte om at danseskoene skal i brug!

I foråret 2021 udkom de med debutalbummet ’Bad Habits and Pretty Lies’, der tilbød et hav af lækre indie-alternative rock sangene. Gode kunstnere siges at stjæle med arme og ben, og Veneer lægger ikke skjul på deres store inspiration fra Artic Monkeys’ AM-album. Selv Gaffa skriver, at deres album ”er rigtigt godt stjålet” fra Sheffield-bandet.

Rocken gi'r tilbage: Aalborg Streetfood klar med stor velgørenhedskoncert

𝐓𝐨𝐨𝐒𝐨𝐛𝐞𝐫

Aalborgfyrene fyrer op for lyden af landevejen.

TooSober har indstillet deres distortion til lyden af en flok Harley Davison’s, der samles i flok og skaber klangen af rendyrket god rock, uden bullshit!

Det gælder alt fra den hårde stemme i svingende rockrytmer til følsomme ballader. TooSober er på mange måder et nutidigt rockband inspireret af de gode gamle rockgrupper, som ACDC, Deep Purple og Guns N’ Roses. Deres unge energi garanterer en fest, som kommer helt ud over scenekanten.

𝐇𝐚𝐮𝐧𝐭𝐞𝐝 𝐉𝐚𝐳𝐳

Trods navnet er det fynske indslag langt fra Jazz. Haunted Jazz er en kemisk rockblanding af pop-elementer kombineret med lyden af Heavy Metal. Med andre ord, så bliver der her både lagt op til melodiske heavy passager, følsomme ballader, samt moshpits og headbanging🤘🏼👀

Blandingen kommer fra inspiration af gamle bands som Iron Maiden, og nyere rock/metal-tilgange som Avenged Sevenfold og Trivium. Hvad vil du selv kalde deres 2021 debutalbum ’Arbitrary Amnesia’? Pop-metal? Heavy rock? Eller bare Haunted Jazz?

Du køber billet til Rocken Gi’r Tilbage lige her.

Del artikel

Andre læser også