ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kvinder og deres fødder elsker dem: Nu rykker Roccamore ind i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Nu er der nyt på sko-fronten i Aalborg.

Det danske skomærke roccamore, der er kendt for deres behagelige hæle, åbner en pop-up butik i byen – mere specifikt inde i Salling.

Her vil de give kunder mulighed for at prøve deres sko fra torsdag den 27. oktober til lørdag den 29. oktober i tidsrummene 10.00-19.00 og 10.00-18.00 om lørdagen.

Mens du prøver sko, vil du også få serveret et glas bobler.

Kendt for deres komfort

Roccamore er kendt for deres høje hæle, der er håndlavede i Italien og videnskabeligt testet af Hvidovre Hospital til at løfte 44% af trykket i svangen, 26% af trykket på forfoden og 19% af trykket på hælen.

Om skoene skriver virksomheden selv:

“Roccamore er desuden det første brand i verden til at Cradle-to-Cradle certificere deres højhælede sko samt arbejde med QR koder inde i den færdige sko, der, når du scanner den, viser dig skoens rejse, helt tilbage til den enkelte ko.”

Stifter Frederikke Antonie Schmidt har en stærk mission:

“Vi vil inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Vi fejrer rebellerne og opkalder vores sko efter kvinder, vi selv bliver inspireret af.”

Senest er et par støvler opkaldt efter den danske sangerinde Mathilde Falch, der dedikerer sin stemme til de psykisk sårbare.

Hvad: Roccamore åbner pop-up butik
Hvor: Salling
Hvornår: 27-29. oktober

Del artikel