Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Retter til 34 kr: Aalborgs nye hotte restaurant åbner snart

Af Stine Kjølby Christensen

Den 28. maj sker der noget helt specielt i Aalborg.

Her åbner nemlig byens nye hotte spisested.

I Aalborg står sommeren for døren, og med den kommer den driftige Pulpo Brands næste kulinariske eventyr: Le Garcon.

Denne gang er der dog ikke tale om en helt ny restaurant, men i stedet et pop-up-koncept, der rykker ind i den eksisterende BonDjorno Ved Stranden.

Her ønsker Mads Hyllested, Kim Jeppesen Anne Menendez, der er tre af hjernerne bag Pulpo Brands og restauranter som Applaus, Nam og Menendez, at teste en meget populær trend af, der lige nu skyder op i Danmarks storbyer.

Det hele startede med Restaurant Boullion i København, og siden tog det også fart i Aarhus.

Retter fra 34 kr.

Det handler kort og godt om, at det hverken behøver at være komplekst eller dyrt at gå ud at spise.

Derfor kommer priserne til at starte fra 34 kr. per ret.

“Vi prøver at teste Aalborgs gæster med vores pop-up restaurant, Le Garcon.

Restauranten bliver et sted med det kendte ‘bouillon’-koncept, som har vundet stor glæde både i København og Aarhus,” fortæller Anne Menendez.

På det kendte Bouillon kalder man det for “stor oplevelse, lille regning” og serverer retter helt ned til 19 kr.

Hos Le Garcon vil man servere en masse pleasure food, såsom oksetatar, rosé rejer, dansk gårdkylling, steak frit af Himmerland kvæg, grønne asparges og meget mere.

Du kan se menukortet lige her.

Galt eller genialt?

I de andre storbyer har konceptet allerede vundet masser af hjerter – mens kritikerne står på sidelinjen og stiller spørgsmålstegn ved, hvordan man kan servere god mad til så gode priser … uden at det går ud over kvaliteten.

“Vi har også selv stillet os uforstående over for, hvordan det overhovedet er muligt,” indrømmer Mads Hyllested.

“Men ved at dykke ned i konceptet, skille det ad og analysere det, har vi fået blod på tanden for at prøve konceptet af i en måneds tid og se, om det er galt eller genialt,” siger han.

Det er vigtigt for restauratørerne bag, at gæsten kan følge tankegangen på konceptet.

Maden bliver veltillavet og smagfuld, men bliver serveret og anrettet simpelt.

“Vores hovedelementer vil, som overvægt, være danske råvarer, Himmerland kvæg, dansk gårdkylling, fisk fra Vesterhavet og lignende.

Vi ved, at konceptet kræver et stort flow af gæster grundet den lave prissætning, og det er det, vi ønsker at udforske med vores pop-up tiltag,” siger Kim Jeppesen.

Kun en pop-up – måske

Folkene bag gryderne i køkkenet bliver netop Kim og Mads, som man vil møde i det daglige, og som vil få til opgave at kreere den lækre mad på Le Garcon.

“Le Garcon bliver ikke en pendant til nogle af vores øvrige restauranter.

Vores pop-up er en smagsprøve og en test af et koncept, som Aalborg måske finder sjovt – for måske er der plads her til en sådan restaurant – hvem ved?” slutter han.

Læs mere og se menukortet lige her.

BonDjorno vil fortsat have åbent fredage og lørdage som sædvanlig.

Del artikel

Andre læser også