Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Travlt under nedlukningen: Populær blomsterbutik flytter i større lokaler

Af Stine Kjølby Christensen

Nedlukning plejer ikke ligefrem at være den tid, hvor en virksomheds vækst eksploderer. Slet ikke hvis der er tale om en fysisk butik, der jo netop har haft hårde odds i en efterhånden lang periode.

Ikke desto mindre er det netop tilfældet med blomsterbutikken Retroblomst, der endda kun har ligget i Gravensgade siden juli.

Butikken er nemlig blevet for lille til den store efterspørgsel, og derfor pakker man nu blomster og habengut sammen og flytter i nye og større lokaler.

“På grund af den kæmpe støtte og opbakning, er butikken allerede blevet for lille. Vi flytter derfor i større og bedre lokaler mandag d. 29. marts.

Vi åbner den nye butik i samme hyggelige og retroinspirerede atmosfære. Og vi fortsætter selvfølgelig med salg af dagens buketter,” skriver Retroblomst.

Travlt under nedlukningen: Populær blomsterbutik flytter i større lokaler

Nyt tiltag under lockdown

Retroblomst har under nedlukningen især haft succes med Dagens buketter, der hver dag bliver præsenteret på deres sociale medier.

Her vises et lille udvalg af buketter, som Retroblomst hver dag nytænker og nyskaber. Disse buketter kan erhverves fra 200 kr. og leveres kvit og frit i hele Aalborg og Nørresundby.Dette tiltag fortsætter Retroblomst naturligvis med i den nye butik.

“Der vil være et langt større udvalg i friske afskårne- og evighedsblomster. Derudover en masse lækre planter, interiør og retrofund.” skriver de.

Udover blomsterbuketter sælger Retroblomst nemlig også retroinspireret interiør, som indehaveren Charlotte selv finder rundt omkring. Disse bliver der altså også endnu mere plads til i den nye butik.

Travlt under nedlukningen: Populær blomsterbutik flytter i større lokaler

Den nye adresse bliver på Kastetvej 50, og Retroblomst lover, at flere detaljer følger.

Del artikel

Andre læser også