Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Retro, vintage og nostalgi: Tag til kæmpe bagagerumsmarked i dag

Af Stine Kjølby Christensen

Bagagerumsmarkedet på Dyrskuepladsen i Aalborg er en tilbagevendende begivenhed, der på ingen måde mister sin glans i takt med tiden.

Tværtimod kan du komme på en nostalgisk tur tilbage i tiden, når aalborgenserne disker op med alt godt fra kælder, kvist, skuffer og skabe.

Månedens bagagerumsmarked finder sted i dag, d. 14. juli fra 9-15 – og i følge vejrudsigten skulle den blå himmel være mere end perfekt til formålet.

Shop amok og spar penge

Genbrug er generelt blevet et rigtigt modefænomen, der både kommer pengepungen og miljøet til gode. Derfor er markedspladsen også ofte fyldt til randen med nysgerrige øjne og hænder, der er på udkig efter bæredygtige skatte.

Der vil som sædvanligt både være mulighed for at gøre et godt retrofund, lade børnene købe “nyt” legetøj for lommepengene eller måske en splinterny kaffekande, der blot mangler et nyt sted at bo.

Retro, vintage og nostalgi: Tag til kæmpe bagagerumsmarked i dag

Der er gratis parkeringsmuligheder for bagagerumsmarkedets gæster, mens entréen naturligvis også er med i “prisen”.

Du er altså garanteret en fuldstændig gratis søndags-oplevelse – forudsat, at du kan styre købetrangen og nøjes med at kigge på de mange fristende tilbud …

Skulle det lykkes dig, så er der heldigvis også andet lokkemad i farvandet: Der vil nemlig både foregå salg af pølser, sodavand, vand, rundstykker, kaffe, te, kage, popcorn, candyfloss, slush ice og soft ice (okay, pust lige ud!) på pladsen.

Der er med andre ord lagt op til en hyggelig dag for hele familien, hvor alle ville kunne gå på hver sin opdagelse og uden tvivl gøre sig et uundværligt fund.

Hvad: Bagagerumsmarked
Hvor: Hobrovej 437
Hvornår: 14. juli, 9-15

Del artikel

Andre læser også