Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvider markant: Restaurant Tabu er klar med store ændringer

Af Emil Kjær Jørgensen

Når 2023 bliver til 2024 sker der store ændringer på en af byens mest anerkendte restauranter.

Med Michael Miv Pedersen i spidsen er Restaurant Tabu nemlig klar med et helt nyt á la carte-koncept.

“Med afsæt i vores tilgang til de nordjyske råvarer, tilpasser vi vores menuer og indfører et á la carte kort fra starten af 2024.

Menuerne og á la carte kortet vil rulle i takt med sæson for råvarerne, hvorved vi opnår den højeste kvalitet fra de friske råvarer – og naturligvis samtidig tilpasset med muligheden for en helstøbt gastronomisk helaftensoplevelse, kombineret med muligheden for selv at sammensætte en menu fra á la carte kortet, eller blot vælge 1-2 retter inden en aften i teater, biograf eller lignende,” forklarer Michael Miv Pedersen.

Tiltagene for 2024 betyder samtidig, at man siger farvel til den spanske nabo-restaurant, Tapa5.

“Det giver os plads til at realisere vores ambitioner om én samlet Restaurant TABU, der holder samtlige pladser i vores lokaler på Vesterå 5 med mulighed for en frokost eller et glas i atriumgården i de varme måneder eller et glas champagne i baren ved ankomst,” forklarer Michael Miv Pedersen om ændringer.

Prøv det nye koncept – før alle andre

Men selvom ændringerne først sker i det nye år, har du faktisk mulighed for at teste det nye á la carte-koncept før alle andre.

I uge 51 fra onsdag d. 20. december til 23. december inviterer de nemlig til test af deres 2024-tiltag.

Der er kun 30 pladser til rådighed, og de forventes at ryge hurtigt.

“Man kan jo eventuelt bruge det som et perfekt afbræk fra julegaveindkøbene. Vi giver et velkomstglas til alle, der booker bord,” fortæller Miv.

Du skal booke bord via dette link. Det er et administrationsgebyr på 15 kr. for at booke bordet.

Man afregner for det man ønsker at prøvespise direkte på Tabu. Om man ønsker at spise en enkelt ret eller flere er op til en selv.  

Bookingtider man kan vælge i mellem
er: 17.30 – 18.00 – 18.30 – 19.00 onsdag d. 20 december – lørdag d. 23. december.

Du booker lige her.

MENU

Snacks 

Limfjordsøsters – Persille – Peberrod – Creme fraiche 
65,-

Krustade – Krabbe – Karse
55,-

Rogn – Jordskok – Vaffel 
65,-


Et sæt snacks
Pr. Person 150,-



Brød
– ad libitum
Surdejsbrød – Lokal smør – Fjordsalt Pr. Person – 15,- 


Brioche – Brunet smør – Urtesalt
Pr. Person – 15,-

Vintersæsonen
Vesterhavstorsk – Vinterrødder – Røget sauce 
95,-


Jomfruhummer – Rosenkål – Hummerskum 
115,-


Gulerod – Gastrik – Creme fraiche – Krydderier 
95,-


Kronvildt – Vinaigrette – Æble – Vild karse 
125,-
Kronvildt – Selleri – Sauce Jus – Timian
kr. 195,-



Livretter 

Rørt tatar af krogmodnet okse – Urter – Sprøde kartofler
195,-


Modnet gris – Sky – Svampe – Luftig kartoffel
195,-


Vesterhavsfisk – Vintergrønt – Burre Blanc
195,-




Ost & søde indtryk
Lokal ost – Sprøde flager – Syltede frugter 
115,-


Is fra v-hav – 3 slags
65,-

Hengemt frugter 2023
85,-


Sødt – et komplet sæt af honning fra Gjøl
55,-

Du booker lige her.

Den perfekte julegave?

Nyhederne står nærmest i kø på Restaurant Tabu.

For i samarbejde med MigogAalborg kan du købe et unikt gavekort til Restaurant Tabu med
10 serveringer med ophav i de Nordjyske vande, marker og enge.

Det er en oplagt gave til en du holder af eller som den perfekte firmagave.

Gavekort til Stor menu 500 kr.

Menu med 10 serveringer

Normalpris Pr. Person kr. 695,-



Gavekort til Stor menu inkl 5 anbefalet glas 900 kr.

Menu med 10 serveringer 


Normalpris Pr. Person 1190,-



Gavekort til Fuld oplevelse på Tabu 1100 kr.

Menu med 10 serveringer – Champagne – 5 anbefalet glas – Vand – Kaffe – Sødt – Lokal avec


Normalpris Pr. Person kr. 1495,-



Find gavekortene lige her.

Menu



Limfjordsøsters – Persille – Peberrod – Creme fraiche 



Krustade – Krabbe – Karse



Rogn – Jordskok – Vaffel (L)



Surdejsbrød – Lokal smør – Fjordsalt (L)


Vesterhavstorsk – Vinterrødder – Røget sauce (L)



Jomfruhummer – Rosenkål – Hummerskum 



Gulerod – Gastrik – Creme fraiche – Krydderier (L)



Kronvildt – Vinaigrette – Æble – Vild karse 


Kronvildt – Selleri – Sauce Jus – Timian (L)

Hengemt frugter 2023 



Der tages forbehold/hensyn til ændringer i menuen













































Del artikel

Andre læser også