Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sort uheld: Restaurant MEAT må holde lukket i en længere periode

Af Nathalia Hentze Nielsen

Når man skriver “restaurant” og “lukket” i disse tider, er det normalt i sammenhænge med corona-restriktioner.

Men i Restaurant MEAT’s tilfælde er det desværre sort uheld, der kommer til at holde dem lukket indtil den 1. marts 2022.

Under deres nuværende nedlukning havde restauranten hyret håndværkere ind til at rette et skævt gulv, og under arbejdet viste det sig, at én af kloakkerne var faldet sammen.

Faktisk viste det sig, at problemet strakte sig over to meter ned i jorden og påvirkede hele bygningen.

“Så lige nu er de i gang med et større gravearbejde midt i min restaurant,” fortæller indehaver Gitte Jensen, da MigogAalborg rækker ud til hende.

“Efter pressemødet forleden dag synes jeg der var rigtigt positivt nyt i form af genåbningen af erhverv- og kulturlivet, og jeg havde derfor planer om at ville åbne den 23. januar,” forklarer hun og tilføjer:

“Kloakarbejdet kom som en ordentlig mavepuster, fordi vi havde glædet os til at servicere vores gæster fra på mandag.

Sort uheld: Restaurant MEAT må holde lukket i en længere periode

Nye retter og forbedringer af det eksisterende

På trods af skaden og den nu forlængede nedlukning vælger Gitte Jensen dog at se positivt på tingene.

Selvom der er godt og vel halvanden måned til at håndværkere er færdige, og Restaurant MEAT igen kan åbne, er der nemlig ingen planer om at sidde og trille tommelfingre.

Tværtimod skal der arbejdes kreativt med menukortet.

“Vi kommer til at svinge pisken, mens vi er lukkede. Vi vil bruge tiden på at lave en masse fede retter og også forbedre gamle retter.

Så hvis der er noget positivt, der er kommet ud af det her, er det, at vi får tid til at lave en masse lækre retter til vores gæster, når de kommer tilbage,” fortæller hun afslutningsvis.

Følg med hos Restaurant MEAT her.

Del artikel

Andre læser også