Kæmpe-tartelet og stegt flæsk: Restaurant Kronborg genåbner i påsken



Nordjyllands største tartelet og MASSER af stegt flæsk
Åbningen lægger stærkt fra land, for onsdag den 13 april fra kl. 17.30 til 21.00 er Kasper og co. klar med nationalretten over dem alle.
Vi taler selvfølgelig om stegt flæsk med persillesovs – og naturligvis ad libitum.
På Restaurant Kronborg bliver der gjort en dyd ud af, at tingene er gjort ordenligt. Det gælder alle tænkelige forhold – lige fra forholdene hos personalet, der alle er ansat med overenskomst hos 3F, til råvarerne, hvor kun det bedste er godt nok.
Det bliver brugt så mange lokale producenter som muligt, og man kan blandt andet glæde sig til hjemmelavet persillesauce på økologisk jerseymælk fra Bøgebæk, når der er stegt flæsk på menuen.
Sovsen bliver akkompagneret af smørvendte kartofler og (måske) verdens bedste syltede rødbeder.
Skærtorsdag fra 17.30 – 21.00 skiftes stegt flæsk ud med en lige så legendarisk ret, for her kan du sætte tænderne i Nordjyllands største tartelet.
Vidunderet består af en butterdejs-skal på hele 15 cm, og når det hjemmelavede fyld kommes i den sprøde balje, vejer tarteletten intet mindre end et halvt kilo.
Tartelet-fyldet er, som med alt andet på restauranten, af den hjemmelavede slags lavet på møre hønseoverlår fra Rokkedahl, fed sauce og hvide asparges.
“Efter min mening er Vebbestrup Flødeis den bedste i verden, og vi har hele 16 forskellige slags i vores isbar – og deres softice,” fortæller Kasper om isbaren.
Onsdagsflæsk med isbar koster 188 kr. pr. person, mens kæmpetartelet med isbar koster 168 kr. pr. person.
Nyd en lækker frokost i fantastiske omgivelser
I påskedagene kan du supplere en skøn færgeoverfart til idylliske Egholm med overdådige danske frokostretter – eksempelvis frokostplatte, luksus rejemad eller Nordjyllands største tartelet.
Derudover byder kortet også på Kaspers helt egen hyldest til vores skønne region i form af platten Smagen af Nordjylland, der byder på seks udvalgte lækkerier fra regionen som fx. kyllingesalat lavet på Rokkedahl-kyllinger, lufttørret Egholm-gris og hjemmerøget flødehavarti.
Restaurant Kronborg holder frokoståbent fra 11.30 – 15.00 ALLE påskedagene (torsdag d. 14/4 – mandag d. 18/4).
