Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I legendariske lokaler: Ny restaurant får mormor-mad på menuen

Af Stine Kjølby Christensen

Forbipasserende har måske bemærket, at skiltet “UDLEJES”-skiltet på Holles Vinstue er forsvundet.

De legendariske lokaler er nemlig blevet udlejet på ny, og også denne gang i restaurant-øjemed.

Parret Gustav Prisak og Freja Bennick er folkene bag det nye “Restaurant Hjemve”, der åbner i Algade den 27. marts.

Gustav er uddannet kok fra Ruths Hotel og Textur, og har som kok slået sine folder som kok på Falsled Kro, som assisterende køkkenchef på Struktur og som køkkenchef på MaPak.

Freja har mange års erfaring fra restaurationsbranchen og kommer fra en stilling som daglig leder på Café Vesterå.

Det skriver Restaurant Hjemve i en pressemeddelelse.

I legendariske lokaler: Ny restaurant får mormor-mad på menuen

Vil hylde mormorkøkkenet

Holles Vinstue lukkede i november 2023, og en æra var forbi i Aalborg. Men nu ser det ud til, at en ny kan begynde.

Den nye restaurant vil bibeholde den gode stemning, der har haft hjemme i lokalerne i mange år, mens de fysiske rammer får et løft.

Hjemve bliver en uformel, hyggelig restaurant med plads til familie og venner, skriver de i pressemeddelelsen.

Her er mulighed for en hurtig middag med en enkel solid ret, en lille menu eller en helaftensmenu.

I legendariske lokaler: Ny restaurant får mormor-mad på menuen

Klassiske retter får nyt liv

I et samfund, hvor restauranter ofte søger efter det næste store gastronomiske hit, ser vi hos Restaurant Hjemve et lidt andet take på “det gode køkken”, hvor traditionelle retter i stedet får nyt liv.

Hjemmesiden afslører allerede det nye menukort, der præsenterer en blanding af traditionelle favoritter og nytænkte retter.

Blandt andet kan du få en god gammeldags Wienerschnitzel, tarteletter, arme riddere og karbonader.

Om aftenen skifter menuen til en meget klassisk treretters for 350 kr. eller fem retter for 550 kr. – begge med snacks.

De tre retter (selvfølgelig) rejecocktail, bøf med løg og rådhuspandekager.

Restaurant Hjemve åbner lige op til påske, og du kan naturligvis få en solid påskefrokost netop her.

Læs mere og se deres hjemmeside lige her.

Del artikel