Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Italienske lækkerier på menukortet: Restaurant Fumo åbner snart i Aalborg

Af Michael Qureshi

Vi er lykkelige, når vi kan fortælle om restaurantåbninger her i Aalborg.

Så her er en rigtig god nyhed, der kan gøre en efterårs-mandag lidt bedre.

For om godt halvanden måned åbner en ny potentiel italiensk favorit her i byen.

Restauranten Fumo åbner nemlig på Godsbanen i Aalborg.

Tager udgangspunkt i det italienske

Der har været hemmelighedskræmmeri omkring lokalerne, der vender ud mod den store åbne plads på Godsbanearealet i Jyllandsgade 10. Men nu er det officielt. Her åbner en ny restaurant.

Italienske lækkerier på menukortet: Restaurant Fumo åbner snart i Aalborg

Det skriver Wagner Ejendomme i en pressemeddelse.

Kevin, Lucas og Daniel, der står bag Fumo, fortæller følgende om planerne for deres koncept:

“Det bliver Social Dining med en menu bestående af Charcuteri og surdejspizza tilberedt i brændefyret ovn.

Vi tager udgangspunkt i det italienske, men fastholder at vi har et kraftigt dansk islæt.

Vi arbejder primært med lokale råvarer og høj kvalitet.

Økologiske råvarer vejer tungt i vores koncept.

Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste råvarer i Danmark til at bruge i forbindelse med vores menu," fortæller de tre kommende restaurantindehavere.

Vil lave lækre cocktails

De fortæller, at både charcuteri og grønt som udgangspunkt kommer fra lokalområdet.

"Vi har talt med en landmand/møller på Samsø om levering af mel og får leveret øl fra Aalborg.

Grøntsager og charcuteri bliver leveret fra Vendsyssel, og vores mozzarella og burrata bliver også produceret i Danmark.

Vi kommer til at have en stærk profil på cocktails, men vi vil selvfølgelig også sørge for at have et fornuftigt udvalg af vine og ikke alkoholiske drikke," forklarer trioen.

Det er nyt med en restaurant i det område, og de vil blandt andet også forsøge at tiltrække yngre publikum med blandt andet gode cocktails til maden samt en surdejspizza der placerer sig blandt de bedste i byen.

"Vi stræber efter at være med i toppen af de bedste pizzaer i Aalborg, og høj kvalitet er nøgleordet i alt, hvad vi arbejder med.”

Åbningsdatoen er endnu ikke fastlagt, men Fumo håber på, at kunne slå dørene op i løbet af november måned.

Del artikel