Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut med spansk mad: Restaurant D’Wine lukker ned

Af Michael Qureshi

Restaurant D’Wine i Algade gik forrest for at servere autentisk spansk mad fra de forskellige regioner i Spanien, da de åbnede i 2017.

Der var tale om en større satsning fra Kristian Ishøy, der udvidede forretningsområdet fra vinbutik- og bar til at omfatte en restaurant tværs over gaden.

Men restaurant-eventyret er nu slut. Det meddeler Kristian Ishøy torsdag.

Da MigogAalborg fanger Kristian Ishøy understreger han, at der er intet dramatisk omkring lukningen.

“På et tidspunkt er man nødt til at sætte sig ned med et stykke papir og lave plusser og minusser. Jeg har været i gang med en erkendelses-proces, hvor jeg er nået frem til, at jeg simpelthen ikke har timer nok i døgnet til at være fuldt ud tilstede på alle områder.

For mig handler det også om at passe på min familie, og så fokusere på mine kerneforretninger.

Det er vinen, der er min verden. Min vinbar er min store passion og min elskede legeplads, og den konklusion nåede jeg frem til. Derfor var jeg nødt til at fravælge restauranten,” forklarer Kristian Ishøy.

Mange fravalg

Hånden på hjertet, har Aalborg været klar til det her spanske koncept?

“Jeg synes, at Aalborg bliver mere og mere klar til alting. Men hver eneste gang jeg har brugt en time et af stederne, så er der noget andet, som er blevet fravalgt. Det er forklaringen på, at vi lukker restauranten ned,” lyder det fra Kristian Ishøy.

Han har på Facebook åbnet for muligheden for, at man kan overtage restauranten med øjeblikkelig virkning.

Man kan overtage klar restaurant

Enten med Restaurant D’Wine konceptet eller noget helt andet.

“Jeg har en nøgle, og den passer til døren derinde. Så man kan komme i gang lynhurtigt, hvis man har en drøm om en restaurant på en central beliggenhed i Aalborg.

Det har været en fantastisk rejse med Restaurant D’Wine, og vi har haft mange skønne aftener og oplevelser med den. Men jeg glæder mig nu til at fuldt fokusere på der hvor min kærlighed for alvor ligger,” lyder det fra Ishøy.

Del artikel