Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant-bombe: Her åbner brødrene Price i Aalborg

Af Michael Qureshi
Billede fra Brødrene Prices restaurant i Tivoli. 
Foto: tivoli.brdr-price.dk
Billede fra Brødrene Prices restaurant i Tivoli. Foto: tivoli.brdr-price.dk

Brødrene James og Adam Price er blevet landskendte på deres madprogrammer og lækre restauranter.

De har i årevis været populære for deres tilgang til madlavning. Hidtil har det dog kun været København, der har nydt godt af brødrene Price’s berømte restauranter.

Men nu afslører Nordjyske, at Brødrene Price snart åbner en ny restaurant i Aalborg. Det er en fantastisk nyhed for aalborgensere og er kun med til at styrke den eksplosive udvikling på restaurantfronten i Nordjylland.

Det er MEAT’s lokaler på C.W. Obels Plads, som brødrene Price har overtaget. MEAT er som bekendt rykket ned i Styggekrumpen for at få mere plads til den populære restaurant

Nordjyske skriver, at det bliver et fransk brasserie, som det brødrene driver i Rosenborggade i København, der bliver rammen omkring åbningen i Aalborg.

“Der er saft og (nord) kraft i Aalborg. Vi har altid været fans af Nordjylland. Både det herligt knastørre lune som nordjyderne besidder – og sandelig også de mange gode råvarer. Om det er dansk kødkvæg, limfjordsmuslinger, østers, Vesterhavsost eller Danmarks måske bedste fisk – så byder Nordjylland på det hele. Vi har både mødt gastronomiske ildsjæle og dygtige råvare-producenter deroppe og glæder os til at servere et gedigent bistro-køkken til fornuftige priser for Aalborgenserne,” siger Adam Price til Nordjyske.

Du kan læse mere om det her