Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rustik afslører åbningsdato: Ny restaurant åbner med godt tilbud

Af Lærke Holst Thomsen

For noget tid siden kunne vi glæde aalborgenserne med nyheden om, at en ny restaurant åbner i Nordkraft.

Det er Restaurant Rustik, der slår dørene op med deres anden restaurant, og nu har de løftet sløret for deres åbningsdag.

Det bliver på mandag den 6. november kl. 17, og de er klar med et godt åbningstilbud til aalborgenserne.

De tilbyder nemlig 25% til de første 50 gæster, der booker bord. Og da der allerede er tikket bordbestillinger ind, er det med at være hurtig, hvis du skal nå at benytte dig af det gode tilbud.

Startede i Øster Hurup

Det er ikke første gang, ejeren bag det nye sted skal åbne en ny restaurant. Har man været forbi Øster Hurup inden for de sidste tre år, så har man måske hørt en lille fugl synge om et særligt sted ved navn “Rustik”.

Tæt på vandet ligger den stemningsfulde restaurant, der beskriver sig selv som en “minimalistisk, klassisk restaurant, der serverer mad lavet på nøje udvalgte kvalitetsråvarer”.

Og med fine Facebook-anmeldelser, hvor de scorer flotte 4,8 karakterer ud af 5, er der vist ingen tvivl om, at stedet er populært.

Nu er de altså klar til at åbne i Mumbais gamle lokaler i Nordkraft og det var en spændt ejer, vi snakkede med tidligere i dag.

“Jeg er så spændt på åbningen, fordi det her koncept, det går så godt i Øster Hurup, men jeg er spændt på, om Aalborg også er klar til det,” siger Rashed Mesayer Rashed.

Han fortsætter:

“Men det er jeg 90% sikker på. Vi har fået så mange henvendelser, imens vi har gået og renoveret, og folk glæder sig helt vildt til, vi åbner.

Der er allerede nogle, der har booket bord, og vi er ikke engang åbnet endnu. Så vi er blevet taget rigtig god imod her i Aalborg,” afslutter en glad ejer.

Det kan du glæde dig til

I de nye lokaler drømmer Rashed om at udbrede aalborgensernes kendskab til det allerede eksisterende og populære Rustik, men samtidig tilføje elementer, der er tilpasset byen.

“Vi kommer til at tilbyde byg-selv-brunch, som andre i byen også gør. For os var Nordkraft oplagt, da der ikke er nogen, der har det herude,” afslører Rashed.

Menukortet spænder bredt – lige fra smagfulde burgere og sprøde salater til de mere raffinerede gourmetoplevelser som blåmuslinger og møre bøffer i højeste kvalitet.

Kødet kommer direkte fra slageriet Drumlin Gold i Irland, der benytter en helt speciel teknik i slagtningen af kvæget, der skulle give en særlig mørhed.

Og sådan er det med alt, man gør i Rustik. Det er nøje udvalgt, det skal være god kvalitet – og så skal det selvfølgelig smage godt.

Åbningsreception

På mandag d. 6. november vil der være reception fra kl. 12-16 for alle, der har lyst til at komme forbi og se det nye sted. Og så åbner de altså restauranten klokken 17.

Restaurant Rustik vil holde åbent alle hverdage kl. 10 ogi weekender allerede kl. 09.30.

Du kan læse mere om Restaurant Rustik her.

Del artikel

Andre læser også