Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perler og bobler ad libitum: Populært smykkeevent vender tilbage

Af Ane Johanne Damgaard
Foto: Du er Smyk
Foto: Du er Smyk

Den her går ud til alle krea-glade aalborgensere. Og dem ved vi, at der er mange af.

Krea-glæden er nemlig bugnet de sidste par år. Folk gør-det-selv som aldrig før og laver alt fra keramik og interiør til strik og smykker i lange baner.

Sidstnævnte kan du slå dig løs i hos en af Aalborgs hyggeligste caféer – nemlig Du er Smyk, som er en smykkecafe, hvor du både kan gå amok i perlebaren og slukke kaffetørsten.

Fra fredag den 22. marts og fire fredage frem, kan du komme til et event, hvor hyggen er skruet op på max volumen med både bobler og snacks ad libitum.

Rift om pladserne

Til Du er Smyks arrangement “Perler og Bobler” får du to timer i de hyggeligste rammer, hvor du kan snacke popcorn og saltede chips og få fredagfølelsen til at peake med bobler ad libitum.

Perler og bobler ad libitum: Populært smykkeevent vender tilbage

Med i pakken får du et valgfrit smykke inkl. 90 forskellige farvede perler, 50 kroner i perlebaren, der rummer specialperler såsom ferskvand, krystaller og vedhæng – og selvfølgelig bobler og snacks ad libitum.

Prisen for alt dette lyder på 299 kroner, og som noget helt særligt kan du også designe et ekstra smykke til kun 79 kroner pr. smykke.

Så tag din veninde, mor, kollega eller kæreste under armen og få en perlefest, hvor I kan kreere lige præcis de smykker, som I drømmer om. Men der er rift om pladserne, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du vil sikre dig, at en af dem bliver din.

Du kan sikre dig en billet lige her.

Del artikel

Andre læser også