Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rent slaraffenland for skatere: Her åbner kæmpe skatepark

Af Emil Kjær Jørgensen

Synes du der mangler ordentlige faciliter for skatere i Aalborg, så kan det være, at du fremover skal starte bilen, hoppe op på cyklen eller finde busplanen frem.

For i Vester Hassing, 15 minutter kørsel fra Aalborg, indvier man nemlig en 750 kvadratmeter stor skatepark i den kommende weekend.

Det bliver i morgen, lørdag d. 15 april klokken 11.00, at der er officiel indvielse af banen, som har været tilgængelig for folk siden februar.

“Kom og mød os fra skateklubben og prøv den nye bane. Bring gerne dit skateboard, løbehjul, rulleskøjter eller BMX,” oplyser arrangørerne.

Rent slaraffenland for skatere: Her åbner kæmpe skatepark

Gratis pølser til folket

Den nye skatebane bliver indviet med pomp og pragt.

The Boss-skateboardteam kommer og viser tricks på banen, og de vil også opstille en bod, hvor der er lidt godter til ungerne, rabatkoder og grej som kan købes.

Der er også lidt til den lille sult undervejs. Der er nemlig gratis pølser, brød og drikkevarer fra en pølsevogn hele dagen.

Rent slaraffenland for skatere: Her åbner kæmpe skatepark

Det er en lokal projektgruppe i Vester Hassing, der har skaffet i alt 1,5 mio. kr. til projektet. Herudover har lokale virksomheder bidraget med arbejdskraft og sponsorater.

På dagen vil den nystartede VHG Skateklub også være repræsenteret, og de kan fortælle mere om deres nye klub, som blandt andet kommer til at holde ugentlig skating for alle børn fra 7 år og op.

Del artikel

Andre læser også