Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Renovering af huset fra kælder til kvist

Af Annoncør

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du som husejer bør være opmærksom på husets tilstand – både indvendigt og udvendigt. Et hus er udsat for vind og vejr, og det skal derfor løbende holdes ved lige, så der ikke opstår skader, der på sigt kan blive dyre at udbedre. 

Annoncør betalt indhold leveret af natur-energi.dk

Her i denne artikel kan du læse om, hvorfor du med fordel kan vælge at få renoveret dit hus både indvendigt og udvendigt, så læs endelig med og få gode råd samt inspiration til din boligrenovering. Fordelene ved at renovere huset

Som nævnt er der rigtig mange fordele ved at renovere boligen. Derfor kan du nedenfor finde en oversigt over nogle af de største fordele, der er ved at renovere huset: 

  • Du kan få et moderne og istandsat hjem
  • Du kan udnytte håndværkerfradraget
  • Du kan løfte din boligs værdi
  • Du kan gøre dit hus mere attraktivt på salgsmarkedet
  • Du kan få et bedre indeklima
  • Du kan spare penge på energiudgifterne
  • Du kan udnytte din friværdi og få et billigt lån

Disse fordele afhænger naturligvis af, hvad det helt konkret er for en type renovering, der er tale om, men du kan som udgangspunkt altid være sikker på at få en eller flere af de nævnte fordele ud af din boligrenovering. 

Hvor omfattende bør renoveringen være?

Hvor omfattende din boligrenovering bør være afhænger i høj grad af, hvilken stand din bolig er i, hvad du har af særlige ønsker og behov, og hvor mange penge du har til dit renoveringsprojekt. Helt overordnet gælder det dog, at hvis du har flere projekter i boligen, som du gerne vil have ordnet, så kan det helt bestemt bedst betale sig at få det hele gjort på én gang. 

På den måde slipper du for at få håndværkerne på besøg af flere omgange, og som regel vil der også være tale om opgaver, der overlapper hinanden, og som på en måde hænger sammen. Hvis du for eksempel skal have lagt nyt tag i Nordjylland, og du samtidig godt kunne tænke dig at mindske din CO2-udledning, så kan du i samme omgang få monteret solceller eller skifte din energikilde ud med vindenergi

Derved kan du også slappe af og nyde synet af din renovering af boligen, når hele arbejdet er færdigt. Du slipper med andre ord for, at projektet trækker i langdrag, og du kan gå tilbage til din normale hverdag efter det udførte arbejde. Det er nemlig de færreste, der nyder at have håndværkere på besøg, især hvis der er tale om et renoveringsprojekt, der skal udføres indvendigt i huset. Du kan derfor med stor fordel derved slå to fluer med ét smæk.