ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ren nostalgi: Ung iværksætter skaber liv og sjæl i moderne hjem

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen

En drengedrøm er blevet til virkelighed for 22-årige Emil Nissen fra Nordjylland, der satser stort på ny forretning, der skal skabe sjæl og nostalgi i moderne hjem. 

Den unge nordjyde færdiggjorde i sommer sit studie indenfor markedsføring og har nu valgt at dedikere sin fulde tid på webshoppen, Retroprodukter.dk, som er en af Danmarks eneste onlineunivers, der udelukkende sætter fokus på ikoniske retroprodukter til det moderne hjem.

Og selvom webshoppen er i sin spæde begyndelse, er ambitionerne tårnhøje.

“Målet er, at Retroprodukter.dk skal være Danmarks førende udbyder af forskellige retroprodukter. Retro er lig med nostalgi, og nostalgi går aldrig af mode.

Det skaber minder, glæde og fællesskab, og det er netop det, jeg ønsker, min webshop skal afspejle,” udtaler Emil.

Interessen for indretning og interiør har været en årelang passion for Emil, der i 2018 kastede sig ud i at starte en virksomhed, der solgte startpakker med køkkenudstyr til især unge fyre, der skulle flytte hjemmefra for første gang.

Det var derfor oplagt, at det skulle være noget i samme stil, Emil skulle fortsætte på egen hånd.

Ren nostalgi: Ung iværksætter skaber liv og sjæl i moderne hjem

Bæredygtighed i højsædet

Det har tilmed været vigtigt for Emil at drive Retroprodukter.dk så bæredygtigt og kvalitetsbevidst som overhovedet muligt.

Der er derfor hverken gået på kompromis med egne værdier eller kvaliteten af de produkter, Emil producerer.

Produkterne er designet i hånden af den tyske samarbejdspartner, Nostalgic Art, der producerer i samarbejde med kendte brands som Coca Cola, Kellogs, BMW, Harley Davidson, VW og mange flere.

Sortimentet spænder bredt med alt lige fra skilte og magneter til dåser, krus og glasbrikker, som alt sammen er produceret i kvalitetsstål og sælges til gode priser.

“Selvom fremtiden på mange måder er digital, skal vi stadig passe på miljøet så godt, vi kan. Derfor var det også et krav fra begyndelsen at finde en samarbejdspartner, som brugte genanvendelige materialer og havde gode arbejdsforhold.

Det betyder, at jeg i dag stolt kan præsentere Retroprodukter.dk som en webshop med bæredygtighed i højsædet,” siger Emil.

Retroprodukter.dk blev lanceret i starten af september, og Emil forventer at udvide sortimentet hver måned med nye, spændende retroprodukter.

Lige nu får du 20% rabat på alle produkter på Retroprodukter.dk med koden ‘Aalborg20’.

Del artikel