Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rekordstor opbakning i vente: I aften kan Aalborg Pirates blive mestre

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Pirates
Foto: Aalborg Pirates

Fredag aften sikrede Aalborg Pirates sig match”bold”, da de kom foran 3-1 i finaleserien mod Herning Blue Fox, efter man vandt med hele 6-2.

I aften kan piraterne derfor afgøre det i egen hule, når 5. finale løber af stablen klokken 17.30.

Det bliver med en historisk stor opbakning fra lægterne. Sparekassen Danmark Isarena har nemlig fået lov til at udvide tilskuerkapaciteten, så man nu har plads til hele 6000 tilskuere til hjemmekampene.

“I princippet har der altid været plads til 6000 tilskuere, men vi har været underlagt nogle forkerte brandtekniske planer, som vi nu har fået styr på. Så det er ikke fordi vi hverken har bygget til eller lavet det store om. Vi har bare fået godkendelsen på plads,” siger Billet og Marketingansvarlig Thomas Simonsen.

Forventer 6000 tilskuere

Noget tyder på, at der kommer 6000 tilskuere til det måske afgørende finalebrag.

“Vi er meget tæt på udsolgt. I talende stund har vi et par hundrede billetter tilbage, så man skal være hurtig,” konstaterer Thomas.

“Jeg har snakket med en statistik-nørd, og ifølge hans beregninger har der ikke været 6000 tilskuere til en klubkamp i Danmark siden 80’erne. Det bliver helt vildt at opleve,” lover Thomas.

Til kampen er der både fanzone og LIVE-musik inden kampstart, og skulle Aalborg Pirates tage sejren, så er der også tænkt på rigeligt med fadøl og masser af muligheder for at fejre DM-guldet med spillerne.

Fejringen bliver således holdt ude i Gigantium, hvor alle er velkomne til at blive.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også