Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter nogle hårde år: Rekordstor interesse for kommende sæson i Fårup Sommerland

Af Nathalia Hentze Nielsen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Nu hvor alle corona-restriktionerne har været løftet et stykke tid, og solen og varmen er vendt tilbage, kan man lidt glemme, hvor hårde nedlukningerne har været – ikke mindst for kultur- og underholdningsbranchen.

Én af de forlystelsesparker, der var hårdt ramt var Fårup Sommerland. Parken var helt lukket i en lang periode og måtte kun gradvist åbne med en masse restriktioner.

Nu står det dem dog frit at åbne helt op for alle interesserede feriegæster, og da interessen for at holde ferie i Danmark også er vokset de seneste år, ser de frem til en ekstra god sæson, hvor de bl.a. også indvier Danmarks største rutsjebane.

I en pressemeddelelse skriver Fårup Sommerland, at de allerede nu kan mærke en markant stigning i salget af sæsonkort og rekordmange forhåndsbookinger på Hotel Fårup.

Fået øjnene op for ferie i Danmark

Aktuelt er mere end halvdelen af de sæsonkort, der normalvis bliver solgt på en hel sæson allerede solgt, mens Hotel Fårup ligger i index 275 sammenlignet med samme tidspunkt sidste år. Bookingerne fordeler sig særligt på forårsmånederne samt i august og september.

“Flere danskere har fået øjnene op for at holde ferie i Danmark, og vi glæder os over, at så mange igen i år er klar på at besøge Fårup. 2021 blev den tredjebedste i parkens historie, og vi er yderst optimistiske omkring den kommende sæson,” siger direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen og fortsætter:

“Salget af sæsonkort ligger over det niveau, vi er vant til at se på nuværende tidspunkt, og stigningen vidner om stor interesse fra både nye og loyale gæster og er i høj grad medvirkende til, at vi kan opretholde et højt aktivitetsniveau hele året – også uden for højsæsonen. Vi har desuden udvidet antallet af åbningsdage, så der er rig mulighed for at få besøgt parken i år.”

I 2021 havde Fårup Sommerland det tredjehøjeste antal besøgende nogensinde, og forlystelsesparken blev som kulmination på den flotte sæson kåret som Europas bedste park blandt forlystelsesparker med et gæstetal under 1,5 mio. ved Park World Excellence Awards.

Indvielse af Danmarks største rutsjebane

Den kommende sæson kan Fårup Sommerland klippe snoren til parkens hidtil største investering, Fønix, der bliver Danmarks største og hurtigste rutsjebane.

Fønix har en tophastighed på hele 95 kilometer i timen og 14 forskellige indbyggede elementer som drops og twists samt verdens første stall loop.

“Vi venter i spænding på at indvie Fønix, som er parkens største investering nogensinde. Vi arbejder hele tiden på at forbedre parken, så vi kan fortsætte den positive udvikling af Fårup og sikre gode oplevelser for både nye og tilbagevendende gæster.

Vi har en klar forventning om, at Fønix bliver et trækplaster for både danske og udenlandske gæster – ikke mindst nordmænd, som normalvis udgør en stor del af vores gæsteantal,” siger Niels Jørgen Jensen.

Fønix har i de seneste måneder kørt utallige testture, så sikkerheden er helt på plads, når Fårup Sommerland slår dørene op til næste sæson den 9. april 2022.