Reklamerede på Instagram: Politiet lukkede piratfest med 30 gæster

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Store, festlige fester er ikke ligefrem velsete i øjeblikket. Når musikken først spiller, og dåseøllene bliver lukket op, kan det være svært at huske afstand, afspritning og god hygiejne.

Det måtte Nordjyllands Politi sande i nat, da de blev kaldt ud til en fest i Bredegade i Aalborg, hvor 30 gæster hyggede sig med DJ-pult, røgmaskine og diskolys.

Det skriver TV2 Nord.

Politiet tog ud til stedet, da de havde fået en anmeldelse om høj musik – men hvad de havde regnet med, var en lukket privatfest, viste sig i stedet at være en piratfest, som der tilmed var blevet reklameret for via Instagram.

“Når vi ser på opslagene på Instagram, står der blandt andet, at der er blevet afholdt en fest med 50 personer fredag aften,” siger Henrik Beck til TV2 Nord.

Derudover fortæller vagthavende, at flere til festen ikke engang vidste, hvem de var til fest hos. Han kalder det “fuldstændig tankeløs opførsel” og ærger sig over, at sådan noget overhovedet kan finde sted.

Festen blev naturligvis lukket øjeblikket, men arrangørerne kan oveni se frem til en større bøde, der fastsættes, når politiet har efterforsket sagen dybere.

TV2 Nord skriver, at bøden eksempelvis kan blive større, hvis der har været opkrævet entré eller solgt alkohol på stedet.