Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub

Af Stine Kjølby Christensen

Mens Aalborgs restauranter og caféer blev tvangslukket af regeringen, har situationen været en helt anden for Aalborg favorit-gastropub Wildebeest.

I august måned blev restauranten, fra den ene dag til den anden, lukket ned på ubestemt tid. Dette skete grundet manglende tilladelser til nogle ombygninger, der skete i lokalerne et helt årti tilbage.

Siden har Wildebeest været sat på pause – indtil for nyligt, da de endelig kunne afsløre, at de havde fundet nye lokaler, hvor gastropubkonceptet kunne føres videre.

Dette blev i de legendariske lokaler i Reberbansgade, hvor Ib René Cairo i mange år holdt tid – og senest FLØS.

Siden afsløringen har Heimir og resten af familien, der står bag Wildebeest, arbejdet hårdt for at få det hele klar til genåbningen den 6. maj – og nu er de omsider ved at være i mål.

Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub

Nyheder og gamle klassikere

MigogAalborg fik som de første lov at få et kig ind i de stemningsfulde lokaler, der nu har fået et rigtig touch af Wildebeest – præcis, som vi kender og elsker det.

Væggene er blevet beklædt med gammelt træ, bordene i Sipo Mahogni har de naturligvis bygget selv – og stolene er hentet med fra Østerbro.

Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub

“Vi har haft travlt – der har været lidt for mange praktiske ting, der ikke ligefrem har været nemme at have med at gøre,” siger Heimir med et grin, mens han viser os omkring i de stadig lidt halvtomme lokaler … hvor der alligevel er sket en helt del siden sidst.

“Nu mangler lige at få de sidste borde lavet færdige, så er vi ved at være der,” siger han.

Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest GastropubHelt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub

I den nye baren, hvor du også kan vælge at placere dig ved en barstol, finder man alle de øl og cocktails, som hjertet kan begære – og meget af det er tilmed hjemmebrygget og -destilleret.

En del af nedlukningen har familien nemlig også brugt på at lancere sit eget destilleri i Gudumholm, der naturligvis bliver en hovedbestandel på det nye bar- og cocktailkort.

Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub

Nyheder og gamle klassikere

Også på madfronten er der nyheder – selvom det næsten kan være svært at huske, hvilket menukort de lukkede ned med.

Blandt andet fik vi ved vores besøg lov at smage en helt ny slider med friteret kylling samt en anden med oksekød og Arla Unikas “Gnalling” ost; selvfølgelig serveret på de ikoniske keramiktallerkener, der laves specielt til Wildebeest af en islandsk keramiker fra Brønderslev.

Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub

Signaturslideren Normandy Flapjack – der har været på menukortet siden dag 1 – er her selvfølgelig stadig, og generelt er grundkonceptet præcis det samme som altid.

“Vi elsker jo at eksperimentere og udvikle vores retter, så derfor har vores menukort også altid været meget omskifteligt. Det fortsætter det også med, uden at vi behøver at sige farvel til vores bestsellere.

Det tør vi slet ikke” slutter Heimir med et grin.

Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub Helt ny lokation: På torsdag genåbner Wildebeest Gastropub

Vil du besøge det helt nye Wildebeest Gastropub, så kan du booke bord lige her