Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lokkerne i fokus: Ray Products og samarbejdssalonerne fejrer Black Week

Af Ane Johanne Damgaard

Du kender den helt sikkert – følelsen når du går hjem fra frisørsalonen. Dit hår har aldrig skinnet mere, duftet bedre eller føltes blødere. Og ligemeget hvilken shampoo eller hårspray, du køber nede i dit lokale supermarked, kan det bare ikke det samme.

Med nogle unikke aalborgensiske produkter har du muligheden for at tage frisørfølelsen med hjem på dit eget badeværelse.

Uanset om du er ved at blive tynd på toppen, eller har slangekrøller, der er svære at tæmme, så har Ray Products en løsning, som passer til lige netop dine hårstrå.

Og lige om et øjeblik kan du få de lækre produkter til en ekstra god pris. De fejrer nemlig Black Week med vilde tilbud.

Fandt et hul i markedet

Kim Ray Nielsen, der står bag Ray Products, har været i frisørbranchen siden 2006. Inden da havde han aldrig set sig selv havne i netop den branche, men nu skriver vi 2023, og han har ingen planer om at tage derfra igen.

Han er en vaskeægte Aalborgdreng, der er født og opvokset i Aalborg. Derfor var hans mål at komme med et aalborgensisk take på hårprodukter til mænd.

Det startede smalt. Fokus var på at skabe en stilfuld herreserie til den moderne mand, som Kim Ray mente, at der manglede et bud på.

“Den skandinaviske mands hårstruktur er ofte finere end i resten af verden. Vi ville sætte en serie sammen for at kunne hjælpe begge kundetyper. Serien er udviklet i samarbejde med danske frisører,” fortæller Kim Ray.

Lokkerne i fokus: Ray Products og samarbejdssalonerne fejrer Black Week

De fik i fællesskab udviklet en herreserie på otte produkter i en rigtig god kvalitet, som både er godkendt til Grøn Salon og er på Positivlisten.

“Hos Ray Products vil vi med serien Ray For Men gerne servicere de mænd, som kommer i salonerne. Der kommer både nogen med tykt modelhår og nogen, der har lidt længere mellem hårstråene,” siger Kim Ray med et grin.

Efterfølgende har de også fået produkter til kvinderne – nemlig søsteren til Ray For Men, som hedder Ray Women og SUBTIL, som er et lækkert fransk beautymærke – og faktisk også flere andre spændende mærker.  

I dag har de fuldt sortiment til frisørsalonen, og har udviklet deres egen webshop. 

Kunderne i fokus

Ray Products gør rigtig meget ud af at have et samarbejde med frisørsaloner, der er værdifuldt for begge parter.

“Når man samarbejder med os, kan du være sikker på, at der er fokus på dig, og det du gerne vil have. Vi sørger for, at frisørerne har de helt rigtige produkter på lager i forhold til, hvad de har succes med, og hvad de ikke har,” fortæller Kim Ray.

Ray Products har 142 samarbejdspartnere fordelt i Danmark, hvor hovedparten af dem ligger i det jyske – og særligt i Nordjylland.

Lokkerne i fokus: Ray Products og samarbejdssalonerne fejrer Black Week

“Når vi er et mindre firma, er der kort vej fra chefen til lageret. Men uanset om vi bliver større eller meget større, skal det stadig være vores grundsten,” forklarer Kim Ray.

En af deres trofaste samarbejdspartnere er Art of Hair, der i Aalborg er kendt som “Dem med pokalerne”. De har nemlig vundet flere Danmarksmesterskaber, og har derudover i den grad også vundet Kim Rays tillid.

De har ifølge ham et rigtig godt tovejssamarbejde, hvor den gensidige tillid er alfa og omega. Sammen prøver de at skabe størst mulig succes ved at have lige netop de produkter, som aalborgenserne efterspørger mest.

Julegodter til alle hårstrå

Snart kan du spare en god sum penge på Ray Products hos både Art Of Hair og andre saloner i det nordjyske, men også på virksomhedens egen webshop.

Den søde juletid venter nemlig lige om hjørnet med hygge, julegodter og indkøb af julegaver i massevis.

Derfor er det intet mindre end perfekt, at en ganske særlig begivenhed er placeret lige inden, juleræset for alvor begynder – nemlig Black Friday i uge 47.

I hele ugen op til – også kaldet Black Week – fejrer Ray Products ugen med gode tilbud rundt i salonerne og på deres egen webshop, hvor de giver 35 procent rabat på alle produkter.

For at sikre dig rabatten på webshoppen, skal du skrive rabatkoden Ray35, når du kommer til “kassen”.

Her kan du finde alt fra en saltvandsspray, der giver liv til din fars tynde lokker til en curl maske, der får styr på din søsters slangekrøller. Og vupti så var årets julegaver i hus…

Kampagnen gælder først og fremmest på webshoppen. Men der er også flere af Aalborgs frisører, som forhandler Ray Products, der er hoppet med på bølgen – blandt andet Art of Hair, som du finder på Vesterbro.

Så snart kalenderen rammer uge 47, kan du finde produkterne med rabat lige her.

Del artikel

Andre læser også