Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinkometen fra Aalborg: RareWine kommer ud med rekordregnskab

Af Michael Qureshi
Rasmus Nielsen fra Rarewine
Rasmus Nielsen fra Rarewine

Nordjyske RareWine Group med kontor i Østre Havn i Aalborg beviser endnu engang, at kostbar og sjælden vin, champagne og whisky fortsætter med at være et attraktivt salgs- og investeringsobjekt.

De tre selskaber i RareWine Group, RareWine, RareWine Invest og Nordic Freeport (tidligere Dansk Toldoplag) afslutter således regnskabet for 2019/2020 med en omsætning på hele 433 millioner kroner og en bundlinje på 21,2 millioner kroner før skat.

Det er således selskabets bedste regnskabsår nogensinde.

Ansætter nye medarbejdere

Som følge af endnu et år med vækst og fremgang er RareWine i stor stil fortsat med at ansætte nye medarbejdere, således at staben nu tæller i alt 43 med pt. tre nye fuldtidsstillinger åbne.

Desuden er RareWine flyttet ind i et nyt stort kontor i Aalborg, ligesom RareWine-selskaberne har investeret massivt i udviklingen af en række nye systemer, der skal være med til at digitalisere vitale processer på lageret.

Desuden skal et intelligent sourcing-system med indbygget kunstig intelligens være med til at give selskabets tradere en række helt unikke værktøjer sammenlignet med verdens øvrige vinhandlere.

Vinkometen fra Aalborg: RareWine kommer ud med rekordregnskab

Er godt polstret trods Corona

Endvidere er RareWine i gang med at bygge en helt ny investorportal for kunderne samt implementere avancerede marketingredskaber, der skal styrke virksomhedernes online-tilstedeværelse.

“Markedet er naturligvis præget af Corona-krisen, og det er primært vores Trading-forretning, der har kunnet mærke lidt bølgegang.

Dog er langt de fleste af vores kunder i selve vinforretningen relativt godt polstret og derfor ikke så udsatte for svingningerne i markedet.

Derudover ser vi fortsat stor interesse for sjælden og kostbar vin, champagne og whisky som et ganske sikkert alternativ til de klassiske investeringsprodukter.

Vi har endnu engang sat rekord på omsætningen, derfor er vi endnu engang meget tilfredse og ikke så lidt stolte over, at medarbejderne er lykkedes så godt med tingene, som de er,” siger Rasmus Nielsen, der står bag de tre selskaber.

Vinkometen fra Aalborg: RareWine kommer ud med rekordregnskab

Er ved at bygge to nye lagerhaller

Ud over det nye kontor i Aalborg med udsigt over Limfjorden er RareWine i gang med at bygge yderligere to lagerhaller i Vester Hassing lige nord for Aalborg.

Det kommer inden udgangen af 2020 til at løfte RareWines lagerkapacitet fra 500.000 flasker til godt 2.500.000 flasker, hvilket understreger RareWines position som et af de absolut største lagerhoteller for vin og investeringsvin, -champagne og -whisky i EU.

De fire lagerhaller er samlet set udstyret med et af verdens mest avancerede tyverisystemer og er desuden rent vinteknisk sikret efter alle gældende forskrifter.

Læs mere om RareWine, RareWine Invest og Nordic Freeport her.

Du kan se, da vi besøgte RareWines nye vilde kontor i Aalborg her

Del artikel

Andre læser også