Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Børnenes favoritter: Ramasjang-hit er i Friis hver weekend i december

Af Michael Qureshi
Foto: DR/Presse
Foto: DR/Presse

Som familie kender man helt sikkert det med, at julegaverne gerne skal klares på fridage i weekenderne.

Men hvordan får man lige lokket børnene med ind til midtbyen i Aalborg uden at undgå alt for meget bøvl og ballade? Nu kommer “Det Nye Friis” mange børnefamilier til undsætning.

Julen i Friis Shoppingcenter får en helt ny dimension i år, hvor det kendte univers fra DR’s populære Ramasjang-program ”Ramajetterne” og julekalenderen ”Ramajetternes Jul” danner rammen om en juleaktivitet, hvor både børn og forældre kan være med.

Det skriver Friis i en pressemeddelelse.

Hjælp Finn Falk!

Alle fire weekender frem mod jul inviterer shoppingcentret indenfor til en skattejagt inspireret tur, hvor børnene skal hjælpe en af figurerne fra det populære børneprogram.

Finn Falk har sneget sig op til julemandens værksted, her har han luret den hemmelige kode og har listet sig ind i værkstedet.

Men julemanden har opdaget, at nogen har brudt hans hemmelige kode, og han har derfor ændret den.

Nu er Finn Falk fanget, og han har brug for alle børns hjælp til at komme ud fra sit skjul, uden at julemanden opdager det.

Børnenes favoritter: Ramasjang-hit er i Friis hver weekend i december

Alle børnene får et ID-kort

Børn og deres voksne skal hjælpe med at sammensætte en flugtplan til Finn Falk. Alle børnene får et ID-kort og skal gennemføre 4 stop. Ved start får de udleveret en flugtplan, som de senere skal sende afsted til Finn Falk gennem den magiske scanner.

Når alle poster er gennemført, og flugtplanen er sendt afsted til Finn Falk, bliver børnene officielt en del af Ramajetternes klub, hvilket alle kan se, når de går rundt med deres seje ID-kort.

Der er rig mulighed for at leve sig ind i det kendte univers og deltage aktivt i skattejagten, der byder på udfordrende opgaver og sjove hjælpere, der sender børnene afsted på deres vej.

Figurerne fra Ramajetterne optræder ikke fysisk i aktiviteten.

”Finn Falks Juleflugt” finder sted kl. 11-15 hver lørdag og søndag i december frem til juleaften.

Del artikel

Andre læser også