Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med stor nyhed: Sonja og Eigild samler hjælp ind med ny forening

Af Michael Qureshi
Eigild og Sonja Christensen
Pressefoto: DR
Eigild og Sonja Christensen Pressefoto: DR

Sonja og Eigild Christensen er kendte for at være initiativtagere til en lang række gode formål, som støtter udsatte børn, unge og familier.

At de har et hjerte af guld kan ingen efterhånden være i tvivl om, hvis man eksempelvis fulgte med i DR-programmet “Superrig med benene plantet på jorden”.

Sonja Christensen har især dedikeret sine vågne timer i døgnet til at hjælpe dem, som ikke har så meget.

Det gælder både i lokalområdet her i Aalborg, på landsplan og ikke mindst har parret et fritidscenter i Nicaragua, hvor mange børn har mulighed for adgang til lektiehjælp, mad og omsorg.

Med Corona-pandemien har det været mere besværligt at lave aktiviteter, som kunne samle støtte ind til familier og børn som har det svært.

Holder jul på Sofiendalskolen i Aalborg

Men nu er Sonja Christensen klar med en stor nyhed.

Hun stifter nemlig foreningen “Raise for Kids”, og det første store arrangement er allerede på plads .

Sonja og Eigild holder nemlig jul for mindrebemidlede familier. Det sker her i Aalborg på Sofiendalskolen den 23. december 2022 kl. 16.00-20-30.

“Det står vores hjerte meget nært at hjælpe familier, der ikke har så meget. Derfor har vi stiftet foreningen Raise for Kids, og det her julearrangement bliver et af de større tiltag.

Den dag kan vores gæster besøge vores forhåbentlig kæmpe forretning med nyt og brugt tøj, legetøj og små møbler.

Vi håber at få doneret så meget som muligt af dem, som kan undvære. Vi henter gerne, og der bliver også mulighed for at aflevere på forskellige adresser,” fortæller Sonja Christensen til MigogAalborg.

Hun fortsætter entusiatisk;

“Så skal der være julemiddag med det hele, derefter danses der om juletræet.

Julemanden kommer med godteposer og så er der uddeling af julegaver, og der skal være mange.

Der bliver et kreditkort på 500 kr. til alle i familien. Er de eksempelvis mor og 3 børn, så får hun 4 x 500. Der kan handles i Netto, Føtex og Bilka på kortet.”

Sonja og Eigild Christensen går altså i spidsen for at skabe en forening, hvor de selv donerer med egne midler, henter ind via deres store netværk og ikke mindst bruger mange timer på at skabe bedre vilkår for familier.

Klar med stor nyhed: Sonja og Eigild samler hjælp ind med ny forening

Klar med stor nyhed: Sonja og Eigild samler hjælp ind med ny forening

Flere arrangementer store som små

Sonja Christensen har tidligere afholdt et kæmpe arrangement i Nordjylland på Flyvestation Aalborg til fordel for familier med knap så meget i privatøkonomien.

Nu bliver det mere jævnligt med den nye forening Raise for Kids, at der kommer aktiviteter, både store som små.

“Der bliver eksempelvis arrangementer, hvor vi får advokater og revisorer til at holde oplæg om økonomi, og så kan man efterfølgende i fortrolighed få god rådgivning omkring at få hjælp til sin økonomi,” fortæller Sonja Christensen.

“Vi kommer også til arrangere ture for familier til eksempelvis Aalborg ZOO, Fårup Sommerland og så videre,” lyder det fra ildsjælen, der i 2020 blev kåret til Årets Ildsjæl til AALBORG AWARDS.

Har man lyst til at vide mere om foreningen. Hvordan man selv kan hjælpe eller komme i betragtning til at få hjælp, så kan kontakte Sonja Christensen på mail på sonja@sonjac.dk

Eller kontakte hende via Facebook her