Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nybyggeri i Sofies Have: Fede rækkehuse midt i naturen og tæt på byen

Af Nathalia Hentze Nielsen
Fra venstre til højre: Indehaver af Din Mægler, Lasse Frederik Pedersen, Bo Larsen, en glad ny beboer i Sofies Have, og administrerende direktør hos Søren Enggaard A/S, Carsten Enggaard.
Fra venstre til højre: Indehaver af Din Mægler, Lasse Frederik Pedersen, Bo Larsen, en glad ny beboer i Sofies Have, og administrerende direktør hos Søren Enggaard A/S, Carsten Enggaard.

Designet til livet.

Sådan beskriver Din Mægler en række nybyggede ejerboliger i Sofies Have ved Hasseris Enge, og har du først oplevet de flotte rækkehuse, ved du, at det er en beskrivelse, som rammer helt plet.

Kendetegnet for alle boligerne er nemlig høj kvalitet, der er skabt til at håndtere alt, hvad hverdagen bringer. Det betyder, at man kan leve sit liv i komfort og uden at skulle bekymre sig unødigt om vedligeholdelse.

Midt i naturen og tæt på byen

Området gør bestemt også sit. Sofies Have er etableret mellem Hasseris, Sofiendal og Skalborg; en lokation, der betyder at man både befinder sig midt i naturen samt meget tæt på byen.

Boligprojektet er så populært, at Din Mægler på under 1 måned allerede har solgt syv huse, og Lasse Frederik Pedersen, den ene indehaver af Din Mægler, er begejstret for modtagelsen.

”Vi synes, det har været så fedt at arbejde med dette projekt,” fortæller han.

Er du interesseret i at bo i Sofies Have, kan du være den sidste heldige ejer, da der stadig er én bolig tilbage på Poul Anker Bechs Vej med en pris på 3.398,000 kr.

Et naturligt samlingspunkt

Boligerne i Sofies Have varierer i størrelsen fra 122 til 136 kvm, men fælles for dem er, at de er bygget i to plan, og at boligen er indrettet med tanke på at skabe samvær og fordybelse.

Det store opholdsrum er det naturlige samlingspunkt i boligen med sine fine, lyse detaljer og det flotte lysindfald.

Køkkenet er fra JKE Design, som udover at være kendt for deres gode håndværk og stilrenhed, også fokuserer på design, som passer til vores afslappede, skandinaviske liv.

”Det er smukt, enkelt og holdbart,” forklarer Lasse Frederik Pedersen.

Midt i naturen – og tæt på centrum

Sofies Have ligger blot 3 km fra det livlige byliv i Aalborg og er placeret lige midt i byens nye, grønne bydel Hasseris Enge.

Mod vest kan man nyde synet af frodige marker, og man befinder sig kun en kort spadseretur fra Mulighedernes Park.

Det rekreative område har aktiviteter for alle aldre – fra frugthave til amfiteater og BMX-bane – og er med sine stier, vandløb og søer et fantastisk område at gå på opdagelse i.

Er du interesseret i at vide mere omkring Sofies Have, kan du kontakte Din Mægler for at få flere detaljer eller besøge hjemmesiden sofieshave.dk