ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fuld gang i travbanen: Årets største løbsdage afholdes i weekenden

Af Emil Kjær Jørgensen

Racing Arena Aalborg lover trav og stemning i topklasse, når de indbyder til årets største løbsdage lørdag og søndag.

“Som programmet ser ud lige nu, så kommer de bedste heste fra hele Danmark. Det er sport på meget højt niveau,” fortæller Lars Hellerup, Banechef for Racing Arena Aalborg, til MigogAalborg.

“Det er vores største løbsdage målt på både besøgende og omsætning. Vi håber at se flere tusinde mennesker, som har lyst til at opleve det bedste af det bedste inden for travsporten.”

En lørdag i damernes tegn

Om lørdagen er “Modstrøm Aalborg Hoppechampionat” hovedbegivenhed på en løbsdag, hvor damerne er i fokus. Det er nemlig hopperne, som skal dyste om at komme først over målstregen.

Lørdagens otte løb store program starter kl. 12.00, så der er mulighed for at nyde udsigten over banen fra restauranten eller tage picnickurven med og tilbringe lørdagen på lægterne, hvor der bliver gang i den.

“Løbsdagene er i høj grad også familiedage, hvor alle aldre kan hygge sig. Vi har en stor legeplads, hvor børnene kan boltre sig, og søndag kan de blandt andet ride på en pony helt gratis,” siger Lars.

Har man ikke fået hest nok i løbet af lørdagens løb, er der lørdag aften fra kl. 19.00 mulighed for at byde på fremtidens travstjerner, ved den traditionsrige ”Aalborg Auktionen”, hvor 57 travheste vil blive solgt i løbet af aftenen.

Der er gratis adgang fra klokken 12 lørdag.

Årets største event om søndagen

Den altoverskyggende attraktion sker søndag, når de bedste heste fra Danmark mødes til “Spar Nord Aalborgs Store Pris” – tidligere kendt under navnet Derbyrevanchen.

“For tre uger siden mødtes de til Dansk Travderby, som er den største trav-begivenhed i Danmark, så der er mange, der søger revanche på søndag. Det plejer at være meget populært,” fortæller Lars.

En stor del af publikum vil nok heppe på derbyvinderen Chock Nock, der er opdrættet i Saltum af Dorthe og Per Christensen.

Løbsdagen starter kl. 13.15 søndag, og indgangsprisen er 50 kr.

Fuld gang i travbanen: Årets største løbsdage afholdes i weekenden
Der er gratis ponyridning søndag.

Ekstra store gevinster begge dage

Som en ekstra bonus er der både lørdag og søndag fælles nordisk spil til løbene, hvilket gør at der er ekstra-
store gevinster at jagte for de spillelystne.

“Hvis man er den eneste, der rammer den rigtige kombination, kan man se frem til en præmie på flere hundrede tusinde kroner,” siger Lars og afslutter:

“Vi ser meget frem til at byde folk indenfor til et par sjove dage for både spilfugle, familier og folk, der bare gerne vil opleve suset fra væddeløbsbanen.”

Du kan læse mere om løbsdagene her.

Del artikel