ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du et forældrekøb?: Kom til gratis rådgivningsaften i midtbyen med EDC Danebo

Af Nana Sofia Hansen

Går du og overvejer et forældrekøb, men ved ikke helt, hvor du skal starte?

Så kom til gratis forældrekøbsaften og bliv taget i hånden af kyndige, relevante fagfolk, når ejendomsmæglere fra EDC Danebo inviterer til en åben rådgivningsaften i samarbejde med Sparekassen Danmark, BDO, Gjensidige og BoShop.

Aftenen er snart, nemlig onsdag d. 29. juni kl. 17.30, lige midt i Aalborg i BoShops lokaler på Østerågade 27.

Der serveres lækre sandwich, øl, vin og sodavand, og i løbet af aftenen kan du gå på opdagelse i BoShops smukke møbler og indretningsmuligheder.

Aftenen består af fire oplæg, som hver især sætter ord på de ting, som du skal overveje, når du vil gøre et forældrekøb:

Ejendomsmæglerne Mie og Jonas fra EDC Danebo vil fortælle om lejlighedsmarkedet og om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lejlighed.

Overvejer du et forældrekøb?: Kom til gratis rådgivningsaften i midtbyen med EDC Danebo
Forældrekøbsaften hos EDC.

Michael fra Sparekassen Danmark vil orientere om, hvilke økonomiske aspekter der er vigtige at være opmærksom på ved et forældrekøb.

Jeanette fra Gjensidige vil fortælle om en forsikring, der eksklusivt tilbydes til lejlighedskøbere, som køber en lejlighed igennem EDC.

Og Vibeke fra BDO vil give indblik i, hvilke skattemæssige regler der gælder, når forældre køber og udlejer en lejlighed, muligheder for skatteoptimering og inputs til begge generationer.

“Der kan være rigtig mange spørgsmål, når man laver et forældrekøb. Flere og flere forældre opdager, at den unge faktisk kan bo i en bedre bolig og få flere kvadratmeter til den samme husleje, end hvis den unge bor i en lejet ungdomsbolig”, siger Jonas Bilstrup Juel Nielsen, ejendomsmægler i EDC Danebo.

Forældrekøb er ofte en rigtig god investering

Ofte skaber forældrekøb ikke alene glæde hos den unge.

Forældrekøb er nemlig ofte en god investering, hvad enten man køber en mindre lejlighed, eller man vælger at købe en lidt større lejlighed, som den unge kan bo i sammen med en roommate. Forældrekøb er typisk alt fra 1-værelses til 4-værelses lejligheder.

Aalborg er levende studieby med stor tilflytning, så det er helt oplagt med en rådgivningsaften om forældrekøb.

Så tag din datter, søn, mor eller far under armen og kom til en inspirerende og opklarende forældrekøbsaften, og få svar på mange af de spørgsmål, der melder sig, når man vil gøre et forældrekøb.

Arrangementet er gratis, og du tilmelder dig lige her på Sparekassen Danmarks Nemtilmeld, eller ved at ringe på tlf. 98 16 17 00.

Hvad: Forældrekøbsaften, åben rådgivning
Hvor: BoShop, Østerågade 27, 9000 Aalborg
Hvornår: Onsdag d. 29. juni kl. 17.30

Del artikel