ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dyst med om kontante præmier: Er du Aalborgs bedste til at handle aktier?

Af Emil Kjær Jørgensen

Corona har igen lagt sig som en dyne over Danmark, og vi kan se frem til en kold og mørk vinter, hvor vi skal prøve at begrænse social kontakt og holde afstand til hinanden.

Men vi kan heldigvis stadig mødes og have det sjovt i virtuelle fællesskaber, og nu er vi i samarbejde med Aktiedysten klar med efterårets sjoveste aktiespil, hvor du helt gratis (og sikkert) kan dyste mod venner, kollegaer eller familie – og tilmed vinde kontante præmier, hvis du er blandt de bedste.

Sådan deltager du

Vi kalder spillet MigogAalborg-spillet, og konceptet er helt enkelt og ligetil:

Den lokale aktiedyst varer tre uger, og spillet følger de rigtige markedskurser, så de penge du “vinder eller taber” i spillet er ligesom, hvis det havde været en rigtig investering.

Du kan selv vælge om du vil give dig i kast med eksempelvis det danske aktiemarked, de europæiske, amerikanske eller måske tør du investere i råvarer som olie, guld eller kaffe?

Du skal blot oprette dig via dette link, og så kan du de næste tre uger dyste mod resten af Aalborg om håneretten og ikke mindst muligheden for at vinde enten 2500 kr. (1. plads), 1000 kr. (2. plads) eller 500 kr. (3. plads). 

Deltagelse er helt gratis, og du kan tilmelde dig lige her.

Aktiedysten tordner derudad

Aktiedysten blev stiftet i Odense i 2017, og de har lige nu over 30.000 aktive brugere.

“Vores helt store vision er at gøre Aktiedysten så brugervenligt som overhovedet muligt. På trods af mange brugere har vi faktisk ikke et eneste kundeservicespørgsmål om ugen.

Derudover arbejder vi meget med gamification, så oplevelsen bliver både sjov og brugervenlig. Vi har alt lige fra skoleklasser til CBS-studerende og professionelle, der gør brug af Aktiedysten” forklarer Mads Martin Jørgensen, CEO for Aktiedysten.

Du finder MigogAalborg-spillet lige her.

Del artikel